Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hej, ti akademik-whatever, ne vrijedjaj. bojrum, idi. i pusti, brate, nas ovo malo bosnjaka da zivimo kod nas. idi, brate, bolje da te nikad nije ni bilo. pusti ovo malo sto je ostalo da disu normalno, gospodski, i u rahatluku. (ja sta se govana, nama bosnjacima prikacilo ????)
SIGURNO NIJE VECE OD TEBE, pasce VLASKO!
TIPICNO MUSLIMAJMUNSKO TERORISTICKO KRME
DOBRA TI OVA IGRICA SA MINARETIMA
nabijem vehabije na k, i onda ih bacim u saudi arabiju gdje pripadaju
http://www.minarett-attack.ch/
Svaka čast, izvlačite nekakvo hapšenje od prije godinu samo da se ne zaboravi na \"ekstremiste\", koji su i tu u BiH, prijetnja svih prijetnji. Nek se ima šta komentarisati i izlajavati na račun vjere. kreativni ste, nema šta. Imatel možda vijest na koliko je godina osuđen, ups ako i bude osuđen to ćete objaviti nakon nekoliko godina, kad vam ponestane materiljala za huškanje na tzv. vehabije.
Sarajevo kurc kom....hihihihi
kako mu se zena zove? Cadjava :)