Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto. sta sad? Javno su mu rekli da mira s njima nema. Sad ih treba sve potjerati u Pakistan, sa po jednom bombicom u s.u.p.k.u. pa neka se oni bore s njima jer ih rado podrzavaju. Zadrta, necivilizovana, sadisticka i destruktivna gamad.
Oni koji misle da su ovo muslimani, ne znaju sta je islam!
Ovo za mene nisu muslimani! Stoga ameri, slobodno to rasčistite!
Rusenje skola - u cemu su Talibani najefektivniji - ne da nema veze sa Islamom, vec je PROTIVNO Islamu. Ovo su zostali, nazadni, ljudi koji trebaju biti poslani na cas iz osnovnih poznavanja Islama.
kakva ba vjera... primitivnost druze moj...to islama vid vidjeli bi oni jelo nije. da im nije onih brdina, pecina i pakistana...bila bi to skroz druga capri
pokusaj da se medju talibanima stvore dvije frakcije (po uzoru na hamas i fatah), koje bi se medjusobno mlatile a cionisti pokupili kajmak...
Cvrsta vjera u boga donosi snagu, jedinstvo, nepodijeljenost, spremnost, odlucnost, dugotrajnost... Tako da ni prenadmocna Amerika nemoze nista slozi u ime boga.
S ovima nema nikakve zajebancije,kako zacrtaju tako mora i da bude nema druge.