Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jaki su pravo kad djecu ubijaju, pa to je dno očaja, straha i jadosti, kada onog ko ti ne može pružiti otpor kao dijete ugnjetavaš. Za takve nema lijeka osim metka.
Grade Lutko moja, Taliban nije nacionalnost...
Svaki ciljani zločin američke vojske je osuđen na američkom sudu, pucaš u prazno i još prebacivanjem na treće stvari odobravaš i braniš nedjelo ovih majmuna.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakvom li se oni džennetu nadaju? Tuga, žalost.
To su seksualni neiživljeni monstrumi, nadaju se seksi džennetskim hurijama, snošaju i splovilu 10 puta većem od ovozemaljskog itd, bolest: http://youtu.be/UrhlAmz2fHI
Nemoj skytech da te razočaram ali itekako ima poziva za ubijanje u religijskim knjigama, kuran, hadis, itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Intelektualac do intelektualca. Mašalah. Ovaj u sredini je dobio Nobelovu nagradu iz oblasti medicine ali ju je odbacio i prihvatio ovaj svjetonazor. Radikalno prosvjetljeni Islam koji donosi pravdu na lice Zemlje.
terorizam nema vjeru niti religiju,,svako ko moze podici ruku na nemocnoga treba platiti cijenu zla,,svako ko podrzava ove strasne tragedije,,neka mu ova banda dode doma u goste,,sramotno je podrzavati ubijanje bilo gdje i bilo kada,,sramno je ne osuditi svaki zlocin ma ko da ga napravi,,jos slike objavljivati kao da su heroji ,,koji heroj ubija dijete u ucionici ,kukavice bijedne, ubojice djece sljam nad sljamovima,,bolest u njihovim glavama samo metak lijeci.
intetesantno da se ovi Pakistanci nisu ubijali izmedzu sebe dok im Ameri nisu dosli
Gledaj nakaza, Leteci cirkus Osame bin Ladena. Frikovi bolesni umobolni, sve junak do junaka ne znas ko je hrabriji. Mora da ste ponosni na svoje "djelo". Nadam se da cvrcite ko cvarci stoko nakaradna.
Predstavljamo s lijeva na desno : Šemso , Mehmed , Mustafa , Muhamed , Osman , Hanefija i krajičkomu samom kutu slike vidimo i Hakiju. Kažu da su bili uzorni učenici škola Kurana i da su postali Hafizi.
Šta sam sad pogrešno rekao ??? Imena su vjerovatno ovakva . Učenici skola Kurana jesu. Uče od svoje 6 godine života stoga je 99% sigurno da ga znaju napamet , što opet znači da su HAFIZI.
Cuj ovog cinizma,upozoravaju ljude da se ne priblizavaju vojnim ustanovama jer mogao bi neko neduzan stradati u njihovom napadu..ccc.
ova vijest je laž.pročitao sam na al gaziri Taliban naj oštrije osuđuju napade na žene i djecu jer takvi napadi su u suprotnosti sa islamom.
Nenormalna gomila ludaka.
Nenormalna gomila ludaka.
Iste ovakve je rahmetli Alija Izetbegovic objerucke prihavatio u Bosni. Evo isjecak iz Vikipedije, da ne bude Sasa laze. Vikipedija je omiljeni izvor informacija bosanskih "istoricara" "El Mudžahid je bila jedinica u sastavu 3. korpusa Armije BiH, osnovana po naređenju Rasima Delića 13. augusta 1993. godine. Bila je sastavljena od islamskih dobrovoljaca afro-azijskog porijekla, koji su na teritoriju BiH pod kontrolom vladinih snaga došli preko Hrvatske, nakon zločina nad bosanskim muslimanima s ciljem borbe protiv srpskih, a kasnije i hrvatskih snaga". Isti ovakvi su ratovali u "multietnickoj i gradjanskoj" Armiji BiH :-)
i onda je normalno da će zapad muslimane nazivati teroristima
nemaju oni veze sa islamom, oni su zvijeri koje nemaju ni vjere ni pameti.
Sada se svaka budala mora slikati i objavljivati na drustvene mreze. Uzas i jad
majku li vam vasu umobolnu