Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ta \"zaostala\" religija ce ubrzo insha\'Allah da zakuca na sve ijedna vrata na svijetu htio priznati ili ne hehe vec sada je najbrojnija a novi val islamizacije je tek poceo :) prije dvije hefte na jednom od islamskih foruma javlja mi se osoba i prestavlja kao sanja, javlja se iz srbije i zeli da predje na islam,po profesiji arhitekta i ima 36 godina, pita me o propisima prelaska i sta je praksa po sunnetu Poslanika s.a.v.s. Allahu Ekber zar ima sta vise da se prica? insha\'Allah ja se nadam samo da ce vecina naroda prihvatiti islam odnosno prihvatiti svjetlo put i pravac prema dzennetskoj vjecnosti pa taman oni bili oni nasi najgori dushmani, Islam ljude ujedinjuje na istini a ne na sejtanovskim varkama.....
steta sto ga nisu maknuli ..jedan manje religiozni ludak zaostale religije na svjetu
Sutra u BiH (na 24 % teritorija) Dan radosti...
\"Ako je Holbrooke još uvijek živ, a jeste, riječ je o jednom od najgorih ljudi na planeti, apsolutno izopačenom\", rekao je Hakimullaha Mehsuda iz svoje spilje iz Pakistana.