Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U islamu postoji cin prekrivanja lica zena ali nema dokaza da je to naredjeno a pogotovo nema dokaza da je nepokrivanje lica kaznjivo. Cini se da Afganistancima sole pamet samoprozvani strucnjaci iz nekih arapskih zemalja. Muslimani svijeta trebaju pomoci Afganistsnu u zdravom poimanju islama.
Kako je krenulo i kod nas ce biti isto. Najbitnije je da su dzamije pune, nema veze sto narod nema sta da jede
Dzamije ce uvijek biti pune , sto ti to smeta. Ne mozes poredit islam u Bih sa ovim divljacima koji izmisljaju neke zakone u islamu. U islamu nema prisile.
Dzamije su pune ali islam nikad nece biti ovakav u BiH, mi smo slobodna bica, mi volimo svoje majke, sestre,supruge , kceri...
Zalosno, a umiru od gladi i davno pobijedjenih bolesti.
a što ne pustite da žene same odluče?
Red bi bio da se iz svih normalnih zemalja potjeraju Afganistanci koji tamo traže neka prava a uredno se cerekaju i podavaju da "kod njih nazad" talibbani rade to šta rade. Fino idi kući i budi svoj na svom sa onim šta prešutno podržavaš, mani se ljudskih prava po Zapadu jer se redovno dokazuješ za šta si
Cudno da im uopste daju da rade na TV.
Zenama ukinuti pravo na obrazovanje,veze vi s islamom nemate,u islamu se posebno istice postovanje prema zenama.
PA STO IH BRANIS ZIMZELENO LISE? KAKVE VEZE IMAMO SA NJIMA?
Ma imaju vala bezveze zakone
A koga zanima ova vijest ???