Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skok proizvodnje opijuma u Afganistanu za 43 posto u zadnjih godinu dana...ukupno od dolaska jazavaca 500% ...
https://www.youtube.com/watch?v=MqRareQxemE
@BiHer pospješuju poljoprivrednu proizvodnju sade krompir a onda vojnim avionima prebacuju krompir u prahu do kosova a šipci ga onda distribuiraju po evropi..
Valjali su Talibani kada su se borili protiv Rusa, tada su Osamu Bin Ladena opisali kao hrabrog pastira, koji se bori protiv Sovjetske agresije, a onda par godina kasnije druga priča.
@Boba70BG i da ne zaboravis, balzamovane glave srpskih knjazova. Igrali polo sa njima. Izvini Dobrici, lazes nemastovito i neinventivno.
@skroz.anoniman Ne, istina je što priča ovo. Bile su one zelene zastave, polumjesec i zvijezda.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prije možda sedmicu SAD-ovi dronovi su ubili 30 civila u Afganistanu, većinom žene i djecu. SAD ne rješava problem terorizma, ona ga povećava. To ne znači da ne bi bilo ekstremista bez Amerike, najvjerovatnije, samo ne bi bili toliko brojni, niti toliko nasilni.
špijunske mreže imaju dokaze da je to bijo nato napad
Donalde povuci vojsku, hebeš kokain
nemam nista protiv kad neko napada vojne ciljeve to su legitimne mete ali ubijati civile po ulici...
kolateralna šteta
zaebani talibani LSDa se nagutali pa NATOve placenike poebali hehehe..puca me inspiracija u ove tuzne kisne veceri. nije ni meni lako
ti misliš da se ne drogiraju talibani? droge ima ko kompira u nas
Slab ucinak..
Dovu cinim ja Amerika neka zna Dabogda se do temelja raspala Samo jos jednom kjafire Probaj dirnuti mudzahide Eto odmah sa svih strana Nase brace talibana..
@mike123 to i jesu vaša braća ...koliko je meni poznato da je pedofil napisao da su svi muslimani braća i sestre...
Cije VASE pas ti mater nakaradnu? Jel djikanske ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
To bVaco talibani-rece vojvoda😀
Ništa više ja vama ne vjerujem.
boze sacuvaj....kakav je to brainfuck....nikad mi nece biti jasno
....... ništa lakše k'o glupanu prodat mooda za bubrege ... Uostalom žuviš u BiH i to gledaš svakodnevno . . .