Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
" Ali, korištenje dronova za snimanje osjetljivih vladinih područja zabranjeno je u junu u Afganistanu. To talibani očito ne poštuju. " Ljudi uletili sa nekoliko stotina kila eksploziva u vladino područje, a da ne ulete dronom. Majke mi ne znam jel' se ovo neko zafrakva.. To je isto da zgasis nekog na cesti i onda se sikiraš jer ce ti policija pisati kaznu za nepropisno parkiranje ..
Pod hitno treba uvesti sankcije Rusima i Srbima, zato su sigorno oni pomogli talibanima da koriste dronove, vjerovatno, mislim da jesu, predpostavljam, mozda su, moguce je. Ko ne vjeruje neka ide da provjeri.
ono sto mene najvise fascinira u vezi ovih ratobornih momaka zvani Vehabije,Talibani,Bradati kozojebi itd.da ne prostacim vise,jeste to sto se tako olako raznose ko da im je sam Bog reko KO SE RAZNESE U MOJE IME DZENET MU JE 101 posto ZAGARANTOVAN
da li ima povrijedjenih ?
nemaju sta jesti i mladost ima zakrzljala, zene i kceri roblje.a imaju za dronove i napade.
Rusi him dali dronove.
Kae kostimo Kae sofisticiranu Kae tehnologiju hahah. Kae moa Nana ona to Kae koristila Kae '45 Kad je Kae dedu špijunirala da li se Kae svalera.
Hm mozda je ipak americka smicalica,ko fol talibani stavili na youtube a mi treba da lajkamo.Pa ti naake foke poslije kucaju na vrata.
Snime stave na youtube i zaradjuju na klikovima.Cista lova.
To je opet američko maslo jer ne mogu povjerovati da bi Talibani napravili nešto tako. Jesam li u pravu "teoretičari"? Talibani su najveći krivci za ovakvo stanje u zemlji jer su pružili utočište el kaidi onomad. Kao što si i Libijci krivi za svoje stanje...
Odavno je poznata činjenica da talibani voze Hamere! Nidje veze. Talibani su borci za slobodu, a ne bombasi samoubojice. Klasicna zapadnjacka propaganda. AlJazeera je njihov medij!
Jasno se vidi da je oko cijelog objekta podmetnut eksploziv! Epicentar eksplozije uopste nije tamo gdje je vozilo uletilo
@ElMudzahid vjeruješ li meni ili svojim očima
Insallah da se i mi rijesimo ovih domacih sto podrzavaju isil i njihova zlodjela
Hej i oni se slifovali
muslimajmunska posla
puko si poturice
a puci ce ti glava ako skupis muda da se pojavis
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
udje upolicijsku bazu kousvoje ccc koji amaterizam od policije
pika li se ovaj kao šehid ?
ovca sehid
@lik55555555 koliko djevica alah dodjeljuje vozačima samoubicama ?