Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahahaha, \"uzrak\"!
sta je UZRAK? ja novinara i go.va.na
kakvih sve boelsnika ima medju ovim komentatorima...prosto ne mogu vjerovati! bolesno da bolesnij ene moze biti !
Uzrak? E svakakve budale danas pisu clanke.. To isto ko da napises STAVANA ili ZDRVIMA
@ja: \" ali mi je bas krivo i tesko sto se ovakve stvari pripisuju islamu i sto se zbog toga neopravdano stvara losa slika o njemu....ali eto valjda i to nekome odgovara, a kome - to je valjda vec svima onima koji razmisljaju svojom glavom, a ne tuđom, već kristalno jasno..... \" Znaš šta !? Islam nema jedan centar kao katoličanstvo, koje će da prosuđuje i donosi odluke važeće za sve, ali tu ipak ima nešto što se može učiniti. Nikad nisam čuo da se sastao neki skup muslimanskih predstavnika u svijetu, na nekakvom kongresu da ga nazovemo, i da je jasno, glasno i nedvosmisleno osudio ovaj izmet civilizacije. Mjesto toga, čuje se tu tamo nekakvo škamutanje i mrmljanje, poslije čega slijedi obavezno Izrael, Palestinci, jadni mali muslimani, svjetska zavjera, Amerika, zapad .......... Dakle, jasna i glasna osuda.
ti si AKADEMIK stvarno kreten .. ako se vec na ovom portalu podjebavamo..radi to kulturno a ne pljuvanjem. JA SAM SRBIN ali se stidim tvojih komentara
JA SAM SE UPRAVO ISKENJO NA SRED BEGOVE DZAMIJE O OBRISO PAKSU KURANOM!
nisu svi muslimani teroristi ali su svi teroristi muslimani !
...i ubili danas 5 US agresorskih vojnika.
Potpuno se slazem.
ma kakve veze talibani imaju sa islamom.....ma bas nikakve osim sto nekima odgovara da to pripisuju islamu. A to sto talibani misle da je to islam, nije krivica islama... prve rijeci Objave su bile \"UČI, ČITAJ\"..... nije bilo vi muškarci učite i čitajte, a vi žene ne smijete.... ali mi je bas krivo i tesko sto se ovakve stvari pripisuju islamu i sto se zbog toga neopravdano stvara losa slika o njemu....ali eto valjda i to nekome odgovara, a kome - to je valjda vec svima onima koji razmisljaju svojom glavom, a ne tuđom, već kristalno jasno.....
N i j e.....a m e r i k a n c i m a.....i.....z i d o v i m a.....p r v i.....p u t.....d a.....b a c e.....n e g d j e.....b o m b u.....p a.....d a.....k a z u.....k a k o.....s u.....t o.....b i l i.....m u s l i m a n i......K a k o.....o n o.....i d e,.....z a v a d i.....p a.....v l a d a j.
N i j e a m e r i k a n c i m a i z i d o v i m a p r v i p u t d a b a c e n e g d j e b o m b u p a d a k a z u k a k o s u t o b i l i m u s l i m a n i. K a k o o n o i d e, z a v a d i p a v l a d a j.
jbm vam sve vlasko i ustasko,islam je najcistija vjera!!
ja sam budala šta ovdje pišem