Zbog teške humanitarne situacije
0
Taktičko povlačenje pobunjenika u Homsu
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo nije siriska opozicija nego saudijski i katarski robijasi i placenici da znate
Gdje krstas i zidov umjesaju prste, tu srece i nafake nema... Koga krstas i zidov cuva, zavrsi kao oni nesrecnici u Srebrenici... Dakle...krstaze i zidove za zastitnike ne uzimajte...oni su sebi zastitnici...
Ha Karadzic Ha Asad, sve cet.nik do cetn.ika
svaka čast asadu na ovakvim strpljenju. neka je očistijo grad od terorista. kojeg god uhvati zivog treba ga linčovati na tv kamerama da vide sta se radi sa teroristima.
Pobijedise Srbi Rvate u rukometu....oderase ih kao u Derventi 92
prava taktika..ko Srbi iz krajine i sa KOsova..
ovako su se i ustašše taktički povukli iz Vareša, Bugojna, Travnika i Gornjeg Vakufa..
a gdje su bili zapadnjaci da kazu to isto kada su se snage konfederacije pobunile protiv unije i federalnih sanaga. Niko tada nije rekao da amricka vojska nema pravo da se obracuna sa pobunjenicima i secesionistima. Vec rijeci abrahama lincolna su bile \"the union mus be preserved - unija mora biti ocuvana\" pod svaku cijenu. Dakle jedno je bidi protiv rezima, drugo je protestvovati a sasvim trece dignuti oruzanu pobunu. Dakle iako se ne slazem sa onime sto asad radi mislim na nacin na koji upravlja krizom ovi teroristi naoruzani su sve osim mirnih demonstranata. Mislim da predsjednik asad treba pozvati na opcu mobilizaciju snaga i brzo se obracunati sa izdajnicima i teroristima. One koji su njih podrzavali protjerati u saudijsku arabiju kod veha.bijica.
Haha..Tako su se i poturiceu BiH takticki povukle na 24%!!
Pusiona. Ko ARBIH na Mijatovica Kosi 1993 godine.
dobra taktika samo tako