Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da im se kako uvalit u porodicu..
kako se može doc do ovih čifuta, da stupim u kontakt sa njima i da oženio kakvu mlatku od 89 godina, možda mi ostavi koji miliončić, ja bi zahvalan bio, a volio bi je ko nijednu do sada, eto ja obećavam joj to.
U mojoj porodici, ima 14 nezaposlenih... ali sad su bili izbori pa su nam obecali da ce biti posla...
"Članovi porodice Cargill žive tihe i mirne živote. Mnogi od njih žive na rančevima i farmama u Montani"... U Bosni to ne bi moglo tako ići. Ovdje se moraš qrčit'.
ovdje bi bio seljak-papak i trebao bi traziti posao po nekim fabrikama da se "sljegne u grad" i postane gradjanin...nevjerovatno, ali takvih "gradjanskih" razmisljanja kod nas ima :)
opa@ ovdje bi bio papan, cisti prigradski papanluk, što bi MACA rekao, hahaha to je najjače uz futavac, papan, papanluk...!!!!
sweet home Alabama yeaaaa
Bakire ugledaj se! Ljudi imaju 143.000 radnika! ???