Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj Engleza. Proslo je i vase! Nema vise kolonijalizma, gospodo :)
realno, britanija nikad nije bila za EU. nije dzaba De Gol insistirao da VB ne bude članica EU. Ne uklapa se u Uniju ni u jednom segmentu. Valjda ce to njemci prepoznati jednog dana
ja sam baskit i ostat cu.
Za 100 godina imacemo 6-7 supersila dok ce male drzave propasti. Bice Evropska Unija, Sjevernoamericka Unija,, Africka Unija, Juznoamericka unija, Pacificka Unija sa Australijom, neka mega-drzava od zemalja bliskog istoka i Azijska Unija na celu sa Kinom i Japanom i Rusija. Globalizacija je prirodan trend nastao uslijed nastanka novih tehnologija, novih metoda transporta i komunikacija. Cilj je da se svi zblizimo i shvatimo kako nismo puno razlicti jedni od drugih.
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/eu/6266147/EU-draws-up-plans-to-establish-itself-as-world-power.html
kolonizacija,dokaz je da su nam promijenili zastavu s ljiljanima,pogledajte dobro zastavu Bosne i Hercegovine,Kosova,Ukrajine,PECAT njihove kolonizacije i moci,odavno pisem da bi se EU-a trebala tuzit kao jedan od glavnih krivaca enickih ciscenja Bosnjaka Muslimana! BiH4EVER!
Iluminati rade svoj posao, uspješno uspostavljajući New World Order... A mi se udaramo zbog utakmica de.bi.li...
\"Ne smijemo dozvoliti da nas malo-pomalo istisnu s mjesta koje nam pripada na samom vrhu, zaključuje Daily Telegraph.\" Sta su ovo bolesni gadovi zamislili da su oni, bogovi na zemlji ??? Ovo je veoma opasna izjava, sto znaci da su spremni gaziti preko miliona mrtvih samo dabi oni bilu u vrhu. Sila dobra, o Boze koje licemjerstvo !
Kinezi su na redu da malo caruju zemaljskom kuglom....