Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA JESTE LIJEPO JE U MONACU, A JOŠ JE LJEPŠE KAD TI DRUGI PLATE DA ODEŠ A NI SAM NE ZNAČ RAZLOGE ODLASKA. OSIM DA SE MALO SJEDI PIJE KOCKA. AFERIM DIJETE NAJBOGATIJEG ČOVJEKA NA SVJETU REKLO DA KAD PORESTE ŽELIO BIH BITI POLITIČAR U BIH ! HAHAHA
Da li je iko ikada napravio neku analizu koliko benefita BiH ili federacija ima od ovih tipova putovanja. Mislim da 0,1% , koliko zvucalo cudno ipak stranci vise kod nas vole doci za svoje jake djevnice. Samo se nadam da su bar prvo koljeno poveli sa sobom, a ne ostatak familije.
a što bi se samo lagumdžija voz'o okolo ... vidiš da znaju i oni
kada vidim ove face, povraća mi se..... fujjjj