Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obicna propaganda zapadnih kolonijalista. Masakr su pocinili pobunjenici pod komandom USA. Vrijeme je da Rusija stacionira vojnike u Siriji. Poslije Sirije je na redu Iran. Treba zaustaviti naciju koja nije prestala ratovati od 1776. godine.
malo su ih i pobili,trebali su bar duplo
glupi mosnjaci
treba docekivati i ub.ij.ati ku.rv.ine sinove na svakom koraku ! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v50_U2FCdA0
Ista prljava propaganda ko u Bosni da bi se izazvala intervencija (iz \'humanitarnih\" razloga)...Pa to svak normalan vidi...
@denzel i njegovi siiti ubacuju nekakve srbe u pricu da skrenu paznju sa siitskih zlocina nad sunitima sirije ... suniti, ne budite ovce i ne nasjedajte na jeftinu siitsku propagandu !
ma ne, podsjeca na CEO SVET PROTIV NAS SMRDA; HROK HROK ; POMOZTE BRACO RUSI;;HROK HROK
@Advanced je.bo ti ja m.a.te.r vlas.ku ! vidjeli smo na sta ste vi vlasi spremni ! Smrdi su kao placenici isli da terorisu libijski narod dok ih je Gadafi placao ! kurvini sinovi, teroro prema nevinom narodu, zenama i djeci, prema civilima vasa je uza specijalnost ! ne bi me cudilo da i sada terorisete sirijski narod kao Basarovi placenici, jer sirijski rezim imao je dobre odnose cijelo vrijeme rata i agresije Smrdije na Bosnu !
Sram te i stid bilo, zaista si hajvan. Jeli je ovo po tvom ko sto je armija pucala na markale?
ameri će i tim glupim rusima j.e.b.a.t. m.a.t.e.r. kad god pomisle.
ovi Basarovi krvnici isti cetnnici...i nama nije svijet vjerovao bez obzira na sve zlocine koji su nam cetnnici cinili..Sirijskom narodu nije preostalonista drugo doli da se bori i noktima i zubima protiv ovih basarovih cetnnika..oslanjanje i lazne nade u neku pomoc od UN-a, vijeca sigurnosti ili nekih plavih sljemova moze ih dovesti samo do istr.ije.blj.enja ! jedino rjesenje je boriti se, boriti se, boriti se, pa makar i autobombama i sehidskim napadima, uliti strah u kosti ovih kaura, nek znaju da ne mogu biti mirni ni sigurni ni u Damasku niti u jednom kutku zemlje !
passcad Siitska, doci ce i vama kraj
blizi se kraj ovom maajmunu asadu jos malo treba ga unistit nevjerniko govno