Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEK MU SUDE U BUKOVICI... POROTA CE SE SUOSJECATI SA NJIM:D
Sta se cudite, pa i mi smo u istoj situaciji. Siluju nas vec 17 godina a mi ko ovce - nit da ih odalamimo nit znamo izaci iz ovog podruma!
@ ma ja Monstrum je imao vrata sa kodom kojeg je ukucavao pri ulasku i izlasku. Možda je i pokušavala nešto, saznaćemo to na suđenju. Inače on ne izlazi iz svoje ćelije zbog straha za vlastitu sigurnost. Ostali zatvorenici u tom zatvoru su najavili upravi zatvora da će ga silovati čekom za wc šolju ako budu imali prilike da ga uhvate.
bolje da ti nije jasno, jer da bi ti bilo jasno morala bi da prodjes kroz sve patnje kroz koje je prosla jadna djevojka,a to ne zelimo nikome. monstrum bolesni, sigurno ce ga proglasiti bolesnim i zavrsice u ludari. Zali boze para sto ce biti skrkane kroz medije i sudjenje na bolesnika
meni samo nije jasno kako ona za 24 godine boravka u podrumu nije pokusala ni jednom da ga odalami po glavi necim dok je dole i izadje normalno vani i zatrazi pomoc?!
Smanjiti cekanje za vize pred ambasadom :D