Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@hari hahahaha legendo,komentar ti je za 10
Kakve ovo veze ima sa bacanjem kladiva s preponama, skok u vis s kuglom. Ovo mi sve lici na trke s bejzbol palicama na 300m u rikverc (stafeta).
prije bih rekao da su to u pitanju teorije zavjere...rade intelektuelne elite na redukciji populacije
Ovaj koktel je smuckan u labosu ili je namjerno pusten ili je kidno isto ko i sida...
Ni jedan slučaj oboljenja nije zabilježen kod životinja!Bolest se prenosi isključivo sa čovjeka na čovjeka.To je mutant virus azijske svinjske gripe,svinjskih gena,ptičije gripe i ljudske gripe. Tako da nema vezesa mesom(to bi bile bakterije),zna se kako se prenosi virus!
eto sta krmace napravishe...:D
svinje svinjama mohahaha
lijepa naša bruceloza !!!!!!!
hari , svaka cast za komentar, slazem se sto posto sa tobom. TERORISTI I TURISTI hahahhahahaha
pa zarazu su prenjeli turisti koji su bili u meksiku u druge drzave.a zasto nema ni jedne muslimanske zemlje sa zarazom.zato sto su muslimani terosti a ne turisti.
People who work with poultry and swine, especially people with intense exposures, are at risk of infection with influenza from these animals if the animals carry a strain that is also able to infect humans.
...ja jdem svinjetinu...rookk...roook..
je bem ti familiju retardiranu, pa idote neki ameri sami kazu da je to CIA napravila, on imaju koristi od toga, ti živiš u nekom selu pa si odvojen od svijeta i prosipas ovdje glupost idi cuvaj ovce bolan.
tacno se vidi neukost i primitivizam naseg naroda po komentarima, pandemija se inace prenosila putem domacih zivotinja, zadnji primjer je španjolska groznica iz 1918 koja je tipicna pticija gripa, a MUSLIMANI fala bogu isto ne jedu perad lol
ako nije u vezi s krmetinom kako onda objasnjavate ovaj crni niz krscanskih zemalja a nijedne muslimanske?