Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
podrška Palestini,,IZrael je zlo ,,dole čifuti ..
KOJI SVIJET? Jel to onaj isti svijet što je pozivo na mir u Srebrenici,što je pozivo na mir u Sarajevu u Goraždu,Tuzli itd?....Pa taj isti svijet je to i zakuho sve,mala državica ćifuta teroište čitav islamski narod...Niko muslimanima neće pomoć osim njih samih i A l l a h a ...a muslimani ko muslimani,samo nešto pričamo ,objavimo poneki člana i to je to od naše pomoći dok nam braća i sestre ginu.Jedina utjeha je ajet iz Časne knjige : Iza džža e nasrullahi vel feth = Kada A L L A H O V A pomoć i pobjeda dođu.....a doći će.FREE PALESTINE.
sad kad su poletile rakete iz palestine sad i svijet moli da se sukobi obustave fujjj isti scenario kao u Bosni,kad smo počeli da deremo srpsu armiju i da uzimamo teritoriju onda su zaustavili ratna dejstva pi.č...ke cionističke sjeme vam se zatrlo
Teci ce rijeke cionisticke kr-vi kada dodje dan osvete... Kada dodje dan za naplatu ub-ijenih palestinskih beba, dvogodisnje, trogodisnje....djece...teci ce rijeke kr-vi potomaka ma-jmuna i svi-nja. Muslimani Palestine i muslimani sirom svijeta vam nece ni oprostiti niti zaboraviti...cak sta vise, zedni su vam kr-vi!!!
Ma kakva ofanziva na iran,cigani od jevreja bez amera nesmiju prici iranu jer je iran daleko jaca zemlja po vojsci od njih..ljudi posjeduju 3 najbrojniju vojsku na svijetu sa preko 3 miliona spremnih i obucenih vojnika..izrael im se samo moze naduvat qrca
Eto nažalost Trećeg svjetskog rata. Samo nas ne mješajte u svoje probleme.
ERDOANE spašavaj situaciju!
kojeg god vojnika ufatite na teritoriji palestine oderite mu kozu... uz kafu i caj ... Dole cionisticki teroristicki rezim....
Sve je ovo Test ... Jači Vs Slabiji ...Sve će izgledati kao da će slabiji izgubiti ... Ali ... kad krenu Crne Zastave iz Khourasana ... Treba biti spreman i vjerovati u Pobjedu ! All4h u Akbar !!!
Sprema se agresija na Iran,to je očigledno. Palestinci su samo kolateralna šteta. Potrebno se prije same agresije na Iran obračunati sa Palestincima, jer su saveznici Irana i mogu da ugroze sigurnost prilikom krvoločnog napada na Iran. PS. Ć.I.F.U.T.I provaljeni ste !
Realno, boli ljude k za Palestinom, isto kao sto ih je bolio i za nama, isto kao sto boli nas za njih. Osim ono neka pusta retorika i suplja. Toliko nam se da, a onda okrenemo TV na Sulju Velikog ili tako neko \"zanimljivo\" smece.