Veliki gubitak za Evropu i svijet
0
Svijet ožalošćen odlaskom Vaclava Havela
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio je Vaclav velik čovjek a poštovanje koje mu ljudi širom svijeta odaju je u rangu poštovanja i pijeteta koji je primio Alija Izetbegović kad je nažalost prerano umro pa nije vidio kako se njegov Muslimanski narod razvija i napreduje.
Ko je upoznao Vaclav Havela znao kakav je on covjek,a JA SAM IMALA TU SRECU DA GA I LICNO UPOZNAM
Jedini njegov doprinos Ceskoj revoluciji je da je kao placeni USA aktivist omogucijo ceskoj da umjesto golog Ruskog k... sada pusi Americki k... umocen u Nutelu. Ovaj HUmanista nije imao problem sa tajnim zatvorima u Ceskoj, bombardovanju Libije i tako dalje i tako blize. Kazu o mrtvima sve najboje...ali ako si bio skot zasto uljpsavati sliku ??
Veliki covjek, drzavnik i politicar. Za vrijeme rata u BiH bio je jedan od rijetkih svijetskih politicara koji se nije bojao da nazove stvari svojim imenima. Jasno je ukazao na zlo. A za svoj narod je uradio toliko toga. Gospodin Havel je za mene jedna od najvecih istorijskih licnosti. Neka mu je laka zemlja.
Gospodin Havel je bio veliki covijek i vrstan politicar. Laka mu zemlja bila. Ovi nasi politikanti, nacionalisti i grabezljivc,i ratni i poratni ne silaze sa vlasti osim kad priroda nesto ucini.
američki poltron, Kapitalista, nacionalista i bogo.ljub. Isto gov.no kao i Walesa, Tuđman, Jelcin, Karadžić, Izetbegović i svi ostali što su se borili protiv komunizma za \"demokratiju i ljudska prava\"