Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NARAVNO AKO DOBIJET SAGLASNOSTO OD RUSIJE I KINE, A AKO NE PLJUNI NA SVOJE PLANOVE I KOPAJ NAFTU NA ALJASCI
Nemoj nas drzati u neizvjesnosti Hilari, nego nam reci kako ce se \"AKCIJA\" koja slijedi u novembru ili pocetkom decembra zvati...Mozda \'NAFTNA OLUJA\' UPS... Kazi nam kazi...ili cemo S V R I T I U G A C E...UPS....
Slazem se da rat nije dobrodosao ali se slazem i sa knjigama iz povjesti koje kazu da je ova planeta u zadnjih 2000 godina samo 5 godina bila bez ratova. I meni je draze sjediti u kaficu nego u nekakvom glibavom rovu ili zgradi bez otvora. Ali nazalos neki se nesporazumi rjesavaju na puno gore nacine od pregovora. Ne zato sto je to meni drago ili nije jer tko sam ja da me se to pita. Ja samo iznosim podatke iz knjiga.
Naravno, komentar se odnosi na \"sirokobrijezanina\"
Evo da ti pojasnim - ti si bolestan. U mozak, shvatas? Pitaš \"nas\" sto se brinemo za irance? Pa radije zapitaj sebe sto se brines za \"nas\" pa na svakom clanku prosipas verbalni proljev. Nebitno je jesu li suniti ili siti ili neko treci, rat nigdje nije dobrodosao, ali ti i takvi patopsiholoski slucajevi kao ti nikad to nece razumjeti.
Evo jedno pitanje za vas sto ste u dobrim odnosima sa sijtima ? Zasto je Iran ,kao uglavnom Perzijska zemlja, obucavao izraelske pilote za ratove sa Arapima ? Vjerojatno zato sto vise vole Arape. Mozda Azerbejdzanski dio Irana vise voli Arape ali upitajte sijte zasto se kace po svijetu sa izdavacima atlasa kad netko Perzijski zaljev nazove nekim drugim imenom ? A za neke vidim da su toliko samouvjereni da misle da mogu upravljati sami sa nasom BiH. E pa nece ici.
od rata sa Iranom nema nista.. i krajnje je vrijeme da ovi \"teoreticari\" ratnih scenarija malo smanje \"dozivljaje\". Ovo su prepucavanja, koja ce trajati sasvim sigurno jos neko vrijeme. Maksimalno sto Amerika moze uciniti su vece sankcije prema Iranu, ali ni tu nemaju bas veliki uspjeh. Tim sankcijama sasvim sigurno se nece odazvati Rusija i EU, kao i Kina. Jer niko nije toliko glup da ce zrtvovati svoje pslovne i gospodarske interese, da bi Izrael i USA mogli provoditi svoju politiku u svijetu. Svijet ne samo da ne ceka Iran u bilo cemu, nego (za razliku od USA i Izraela) trguje i poslovno suradjuje sa Iranom.
Pa odlucicemo 1) kad nama Bosnjacima pase 2) kako nama pase,a ne vama i 3) i sve tako opet idemo na 1) i 2)
ko se bola mrzi? ja sam ozenjen irankom. puno amerika i njihova propaganda utice na tvoj zakrzljavi mozak.
Killary biraj malo riječi, moglo bi doći do pogoršanja situacije u Iraku.
Odlucite jednom, jasu li vam prijatelji ili nisu ? Kad treba ukidati RS i jasiti Hrvate onda su vam prijatelji. Sta se vi sekirate za Iran ? Oni su sijti i ne vole vas sunite, a vi ih branite. Pogledajte kako se u Iraku ponasaju sijti,koje podrzava Iran, prema sunitima ! Sta u Libanonu Hezbolh radi sunitima ? Ne bih rekao da su u dobrim odnosima.
opet izgleda rat???samo salji nevinu djecu da ginu i ostavljaju kosti po pijesku...Dobro cete proci,ko bosi po trnju......E,ocete opet da Vas strefi Alkaida
\" Riječi nisu dovoljne\", kazala je Clinton .. Kod Amera riječi izgleda nikad nisu dovoljne. Nagovještavaju još jedan rat, koji je, očigledno, neminovnost.
..ces to da kazes,smrduljo!!!!Cisti u svom dvoristu,kravetino...