Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ćifutska posla !
Ma jok ba , srbi 100%
i preće se preko toga naravno, ubice naravno nece odgovarati jer ubice su NATO
ko je dislajkovo *** mrtve ko to voli okupatora ?!!!
i zive!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Stara vijest....taman da nas potamane 4 milijarde za dan...ko im smije ista?
I sta sad izjeo vuk magarca.
Trebali su ga otrovati još prije 30 godina.Cijeli život je bio terorista i ubica sa takvima treba samo po kratkom postupku.
Ti si glup i lud!On se je borio za oslobođenje svoje zemlje koju su okupirali Izrael sa svojim saveznicima SAD-om i Velikom Britanijom poslije II svjetskog rata.Nemoj komentarisat kad neznaš povijest-istoriju. Izrael kao država nije postojala nego su amerkanci na palestinskoj teritoriji osnovali tu državu,koja cijelo vrijeme poslije njenog nastanka teroriše palestinski narod i to ćini i dan danas.
zidovska drzava ga ubila nema ko drugi to se zna 1000% i onaki kao ficek sto su ugrozeni ima ih svega jedva 20 ljudi u cijeloj drzavi i ugrozeni.
I onda se neko čudi što ih Palestinci i sav normalan svijet mrzi!
Dobro jutro!
ubicu trazite u genocidasu izraelu...
zidovi gdje god da se pojave tu nesto smrdi.. primjer je i ova nasa napacena zemlja sa onim Fincijem... ne ide naprijed gdje ima tih zidova da si pita.. Njemacka kazu najnaprednija zemlja koja se digla iz pepela kao nijedna prije poslije ratnih dejstava.. kazu takodjer i Turska je prati sa svojim napretkom.. Sta mislite zasto ?? pa jednostavan odgovor.. Hitler potamanio jevreje a Erdogan ih mrzi vise od Hitlera..
...ništa nama bez umova poput tebe...
jest finci i jevreji su krivi za sve muke ove napacene zemlje!!tako je govorio i Hitler. NIje Njemacka kriva sto je zeljelja prvi svjetski rat pa dobila po ckipi, pa im saveznici naplatili steti i kaznili za k.urcenje. NIsu ni ti saveznici krivi za zulum nad Njemcima u vrijeme ekonomske krize. Samo su krivi Jervreji i to ne bogati industrijalisti vec svi od bebe u kolijevci do starog prosjaka. Ja razumijem Jevreje. Poslije svih pretrpljenih golgota i na istoku i na zapadu bolila bi me kita sta misle i jedni i drugi. Imaju i atomsku i boli ih cuna sta misle i susjedi. I ti bi da je tvoj opstanak upitan.
PRIKAŽI ODGOVORE (43)
Jel to onaj arafat sa milionima na privatnim racunima?
..j­ebeš borbu "za nezavisnost" ako je ne unovčiš...
Legenda.
Fini jevrei nebi oni :))))))
Ubise dusmani brata Arafata. Sadama na vjesala, Gadafija smaknuse, Caveza vjerovatno otrovase, Slobu ubise u Hagu.
Ne shvatas ti to. Samo se opust i uzivaj.
Ako ti mislis da ti je Milosevic ukrao 10 godina zivota, i njega krivis za nesrece 90-tih, onda sam u pravu kad ti kazem da se ne zamaras mnogo. Sto bi rekli Englezi "ignorance is bliss".
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
iiii?....nikom nista...otorvan neotrovan...covjek je imo karizmu!
ti je definitivno nećeš imati
koju karizmu, Mitsubishi?