Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aha, ovo je mentalno nestabilna osoba uradila
Kreten polio ženu benzinom i zapalio ! Kako da ne premine. I to u najgorim mukama !
Ma musliman miroljubivi se malo igrao
Sto bolan dirate tako lijepu i mirnu zemlju?
Dodji ti zivjeti 6 mjeseci u ovu zemlju pa cu te pitati dali je mirna zemlja. Lijepa i cista jeste sigurno, a po cemu je tebi mirna? To sto se prezentira vani to je samo fasada, svako ko zivi ovdje reci ce ti drukciju stranu svicarske.
@makcode ...o cemu ti, gdje ti zivis... vrlo dobro se zna ko ovdje nemire izaziva i cini... nisu sve cinjenice na vidjelu od napada u vozu, jer se ovdje postuju zakoni i ljudska prava. Zakoni koji su utemeljeni na inicijativi gradjana ove drzave, i upravo zbog toga se strogo postuju, ni jedna medijska kuca ne smije objaviti neistinu, jer zna da ce biti odgovona za krsenje zakona...
Jel se ikome više na KLIX-u dešava da se prijavi na svoj profil pa mu profil na određenim vijestima se pojavi a drugima se ne pojavi i tako isto sa komentarima, kao da se sam isključi, može li se to popraviti.
Kladim se da je ovo uradio muslima.
Lose se kladis, nema veze sa muslimanima.
....kad te moja čakija ubode, ne treba ti ni kruha ni vode...........
Krije se identitet počinitelja...
mora da je poturuca
Ne, identitet je od juce poznat, pravi svicarac je pocinitelj (nije u pitanju svicarac sa papirima ili ti Papirlischwizer)