Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@supernevjernica, ne pisi gluposti! - 12'godina boravka od toga zadnjih 5 godina u istom kantonu kantonu. - Da si u radnim odnosu i zadnjih 5 godina da nisi primao socijalu - da si u radnom odnosu ili ako jedan od bracnih parova zaposlen. - da nisi kaznjavan - poznavanje jednog od 4 sluzbena jesika. - administrativni troskovi 1500.- fr. ( u poredbi sa Primanjima u CH i BIH bilo bi to kao u bih 150.- KM) I dobijas ga garant Nevjerice ne pricaj o,stvarima o kojim pojma nemas!
Mogo bi him Bake poslat sehara,za pohranu zlata!
A jos bolje da oni daju zlato Baketu na pricuvu!
Dzaba su glasali, kad i onako ti referendumi imao samo smisla za sitne svari, a naravno da bi se ugled ocuvao glasa se i za sve ostalo, samo sto na kraju o krupnijim pitanjima odluce glavne ribe u drzavi a to stanovnistvo nije. Vecinski broj emigranata u Svicarskoj nisu nikakvi azijati, arapi, afrikanci ili istocnji Evropljani nego Francuzi, Njemci, Englezi itd. Ondi su 3/4 svih stranaca.
znaci hajmo na azil xd
Pocetak rusenja Svajcarske, kao jedne od najbogatijih drzava
Zbog 80000 radnika umjesto 16000, svake godine ce ubacivati sve vise radnika, povecace se nazaposlenost. Ovakva Svajcarska nece nikad u EU, ali oslabljena Svajcarska hoce. Isto ce uraditi i sa Norveskom.
Sada neka netko kaze da su Svicarci sovinisti(zbog referenduma o minaretima):
Taj se haman nije susreto s balkancima
Imigranti i glasali hahahaha
Hehe
Nije tacno da su samo stranci glasali
PRIKAŽI ODGOVORE (1)