Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neredi u Šve'skoj. Zdra'o!
https://www.youtube.com/watch?v=fnb7GwpJIwo
U ovim zapadnim zemljama opasniji derpasi nego nacisti, kakvu li ce pjesmu pjevat kad Arapi pocnu homice udarat
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bosnje u dilemi, dal osudit neonaciste il antifasiste sa lfbt zastavama
@Zaova666 :))) Je#o njih, dosta prcanja za danas, jos malo pa UFC pratiti, sutra neradni dan, malo i Formulu i ove kvalifikacijske pa onda opet taslacit bosnje kad zijane od Grka
Toliko o demokratiji i u Švedskoj. Ako je demokratija povampireni fašizam Svaka " čast" Evropi!
Nema demokratije nigdje na svijetu ! To da smo na cisto ! Svedski demokrati ( desnicarska stranka ) dobije oko 13% glasova na izborima a na primjer kralj ih ne pozove na prijem koji se odrzava svaki put kad su izbori. A pozove sve ostale stranke. Pa i oni su birani voljom naroda ! Kada imaju neko okupljanje stranke u nekim gradovima,dodju ljevicari i ne dozvoljavaju to okupljanje. I gdje je tu demokratija ??? Ljevicari u Svedskoj su veci fasisti od ovih desnicara.
treba da ustanu svi partizani i ko SKOJ birvaktile da pođe napadat fashiste današnje. Trump je legaliziro fashizam ako niste svatili a ja sam dva mijeseca piso ovdje da če Ttump pobjediti.
Samo vi kukajte protiv svedske, vama je sigurno puno bolje u BiH a da nekazem za njemcku koja je puna sranja
Zaboravili ste da su swedjani ti isti trgovali sa nacistima, nisu oni Bas toliko pitomi i gostoljubivi,prava stranaca u svim segmentima su manja to odgovorno tvrdim ,slazem se da je i dosta sljama doslo u mnoge zemlje eu al dosta su i oni doprinjeli svojom politikom da situacija bude ovakva
Samo nedostaju Bakir Nakaš i Besima Borić.
Hitler je govorio da ce mu svijet jednog dana biti zahvalan sto je istrebljivao Jevreje...
Antifasisti krenuli da tabaju fasiste, pa policajac ispao kolateralna steta? Tako treba i ovde...
Ove ljevicare sve treba u radne kampove...
Problem svake ljevice je što se ne zna obračunati s problemom pa ga samo boji u ružičasto i gura pod tepih.
@issue Da, ako to situacija zahtijeva.
Antifašisti u Šve'ckoj zbunjeni napali na policiju... Mislim da širom Europe treba organizirati edukaciju za ljevicu i desnicu jer sumnjam da ovi balavci znaju dovoljno o povijesti da bi se klasificirali kao "neonacisti" i "antifašisti". Treba krenuti od osnova: Antifašizam se pojavio sredinom 1930-tih kada postoaje osnova vanjske politike mnogih Eur zemalja u očuvanju neovisnosti. Sve te zemlje si danas suverene tako da je antifašizam.. bla bla, ne mogu, umoran sam i pripit...
fašizam je veliko zlo, a fašisti su zaista druga rasa .. nepotrebna i opasna
Pogledaj ti ove neonacisticke bagre,imaju situiranu zemlju i misle da su ufatili nekog za urac.Pa sad mogu i da se urce i da budu sirove nacisticke majmuncine.Ovo treba sve na neomascene kolceve ponabijati za primjer svim nacistima i fasistima po evropi a puna ih je evropa.
Evropa ipak uci iz povijesti. Nacistima u Njemackoj se niko nije suprotstavljao dok nisu postali toliko mocni da je svako suprotstavljanje bilo ravno samoubistvu. Svedska ce pokazati put kako treba sa neonacosima, a Nijemci ce definitivno to i patentirati. Nacizam je umro u Evropi, i samo polusvijet i neobrazovani kreteni se jos mogu navuci na tu ideju.
Nemiri u Šveckoj, zdra'o.