Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerikanci su hajvani od nacije
\"Do danas nijedna studija nije pokazala da problemi sa zagađenjem okoline rezultiraju specifičnim zdravstvenim poteškoćama\", izjavio je direktor Američkog vojnog zdravstvenog sistema Michael Kilpatrick.
za \" ! \" m. a. j. m. u. n. e ,onda je po tebi defektologija automehanicarski fakultet
nuspojave demokratije , kolateralna steta itd idemo dalje
Kaze se deformacija,auto ima defekt,covjek ne!
Isto su koristili i kad su bombardovali RS i Srbiju! A jedno podrucje koje su tada bombardovali i kontaminirali su i Hadzici kraj Sarajeva, koji su tada bili u sastavu RS a danas su u Federaciji... Sve u svemu, mogu samo reci - Dabogda propali i sveli se na Vasingtonski pasaluk :)
Mora da je to posljedica napretka, slobode, demokratije, vladavine naroda, prava, prosperiteta, ljepote itd. koju su im donijeli \"oslobodioci\" na čelu sa SAD-om?