Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO MI RECI KO JE NAJVISE PROFITIRAO OD TE PRLJAVE RABOTE ,DOKAZ, MOLIM..DOKAZ,DOKAZZZZ.
LJUDI UZGAJAJU MAK,A NE DR..
MOMCINO, POPIJ MALO KAMILICE ZA SMIRENJE DOBRO CE TI DOCI.JASAM REKAO ONO STO ZNAM DA JE ISTINA I STOJIM IZA TOGA.
je li, ti gore, jel dozvoljeno uzgajanje i rasturanje opijuma covjecanstvu u islamu, il ne kazu svete knjige nista, bas me zanima??? Mislim, ovi sto se busaju tamo u afganistanu i slicnim v.ukohebinama, gdje im je religija primarna i odredjuje nacin zivota i shvatanja? Izgleda da im je to sasvim ok, a??? I koji glup izraz, u islamu nema...pa nema ni u hriscanstvu, konju, nisu ni znali da ce se naucno razviti toliko da to mogu kad su pisali bibliju pa nisu ni pomenuli, ali proizilazi iz svega napisanog da je tako. Sta ce to reci, seljacino!!!!??? Vise mi...a ti ako ne pustis komentar, pisacu do sutra dok ne napisem sta hocu, ordinarna seljacinoi, valjda samo cucis cekajuci da se ja pojavim da me zahebavas, idi popij kahvu, procitaj nesto, mnogo si uskogrud, tj. nemas sirokih vidika, prosiri malo.
pun k. cega ima i cega nema u islamu, eto, sad neko laze, ne bi oni, ma jok...
ne znam koja je svrha nepustanja mog komentara, jeste vi normalni??? Ocito niste, ko bi rekao da su i ovi sto bi trebali da se racunaju malo naprednijim, bas seljacine!!!
U ISLAMU NEMA SUROGAT MAJKE.TO JE BATAL.