Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene ne ubraja :\'(
samo 3? Pa mozda je tu bio i njegov frizer, njegov vozac, njegov postar... TO \"MALA\"! :D
I NASA gospodja majkic se karaaa sa po sarajevskim pijacama , pa nikome ne smeta
SVAKA ČAST GOSPOĐO! ;-)
Gospoja je protestantica iz Sjeverne Irske al vidimo nije baš puno protestvovala kad su joj zadizali noge.
Polumjesec i zvijezdu ima istetoviranu odma iznad ćupice. Al to zna poprilično puno ljudi.
Ova Mrs Robinson je iz Sjeverne Irske koja je dio UK. To nema nikakve veze sa (Republikom) Irskom. \"Neko iz mase\" je 100% u pravu
k.u.r.v.a protestantska
vidi akrepa, kakva je, ružnija je od DUŠAN-a/ke MAJKIĆ. ma nek se i mesar uvalio, jel bilo \"kono, kolko ćete da vam odvalim\"
UUUUU OVO JE HOROR!!!
Samo par ispravki, nije u pitanju Irska nego Sjeverna Irska, a oni nemaju Premijera nego Prvog Ministra. Ono radi cinjenica.
Jok eto trebala bi nosit veliki polumjesec i zvijezu
Bitno je da ona nosi veliki krst među sifokama to će je oprati od grijeha.
cuj klinjo od 19 godina, pa nije ova baba luda, onda njegov otac, pa neki biznismen, pe mesar, pa tesar, pa ljekar, apotekar, pa geograf pa scenograf, oho ova se bas bacila u biznis, hehe... a vidi glupog muzica kako je zanosno gleda, e moj magarac isti si nas PipoBosna4ever
Zena voli da se seksa, sta je tu problem?