Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Le Mesurier je pronađen mrtav u blizini svog stana u istanbulskom naselju Beyoglu. Prema izvještajima turskih medija imao je prijelome na glavi i nogama i čini se da je pao s balkona. I odskocio nekoliko puta, prije nedo sto se, slucajno, prgazio sopstvenim automobilom! Ured guvernera Istanbula saopćio je da je otvorio sveobuhvatnu istragu o smrti Le Mesuriera. A onda, Edro cuo za to i Guverner je zatvorio
britanci su zvanično priznali da je pokojni čova - mi6 genter što će reći da su oni i organizirali ove "snimače clickbaita" po Siriji.
Nešto je sigurno znao što nije trebao da zna! Neka ti je laka zemlja i da pronadjes svoj spokoj dobri čovječe!