Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lako je napasti strebere iz najelitnije skole na balkanu, koja je dala vise svjetskih sampiona u matematici nego sve ostale skole zajedno... stura ce ucenici kakve masinske skole iz Beograda [a najgora medju najgorima Petar Drapsin, vjerujte na rjec, poal ih je u organizvanim bandama navijace zvezde i partizana] samo radi ovoga, jer idioti vole javnost, pretuci djke , ni krive ni duzne, iz kakve skole iz sarajeva ili zagreba, pa tako dalje ... svaka cast profesorima matematicke gimnaizje na pravilnom ponasanju a sto se tice zadrana to ej bio sljam nacionalizma oduvjek a za vreme rata su ih zvali bezigrad
Nisam znao da vas Rusi vole vise od nas, a sta ces, mora i da Bozic sa njima slavite 7 januara. Nego bolje edukujte vase ljekare i skolarce da se ponasaju kulturno i civilizovano, glumite neke velike katolike, a mrzite sve oko sebe.
je8o ti rus mater u po guzice. niti znam cirilicu niti me rusi zanimaju. ako im se vi uporno uvlacite u paksu, to je vasa stvar. btw. rusi daleko vise cijene nas hrvate, nego vas srbe, koji su vas ionako protjerali iz rusije kao cigane, pa ste lutali ko ovce bar 2 stoljeca dok se niste smjestili na tom popisanom predjelu balkana. pa i plin su vam iskljucili prosle zime. putin je bar 5 puta vise boravio u hrvatskoj, nego u smrdiji.
ja dodem u banja luku autom sa zg-tablicama, pa j.bem po 2-3 srpkinje, bez da se krijem ko sam i sta sam.
srbi podvili rep. nebojte se, oluja je prosla. hahhhaaaahhaaaaa
bravo braćo hravti, samo tako!!!
Pa kako su se mogli verbalno sukobiti kad govore razlicite jezike.Koliko ja znam sad govore Bosanski,Hrvatski i Srpski.Vijest mi nije jasna do kraja.Da li su tu bili i prevodioci prisutni....... dok su se pripadnici od dva,od ukupno tri,primitivna naroda \"verbalno\" sukobljavali.
Interesantan fenomen, kada se Hrvat zadesi u drustvu Rusa u dijaspori,automatski se pretstavlja kao Srbin. Plus i CIRILICU pise i cita.Slicna stvar vazi i za \"Bosnjane\".
Razbije srbin hrvata + razbije hrvat srbina = 2 nula za bosance haha. Zezam se ba. Nevalja im to nikako ccccc
a mi se idioti sa onima iz novog sada poiznapijali na exkurziji, ccc jesmo i papani...
Pa bas radi takvih kao ti dolazi do takvih stvari mogu misliti kako ti vaspitas svoju djecu kad iz tebe izlazi jezik mrznje \"turci\" odnosno cisti fasizam i ratko mladic ti bi pozavidio.....
Mozes samo da zivis u svojim jadnim kosmarima!!!
Gdje god su srbi, tu su i problemi! Tu gamad treba unistiti iz korijena!
Tog doktora, kao i svaki slican slucaj, treba prijaviti svjetskim zdravstvenim organizacijama i zabraniti mu rad dozivotno!!! Hrvatska nikad nece u EU kako se ponasaju, napadaju turiste, napadaju Slovence, Srbe, sve zivo...pjevaju ustaske pjesme i pozdravljaju sa fasistickim pozdravima, pa to u Evropi nema niti smije biti, takvi se hapse sa policijskim kordonima i psima!!! Dobar glas se daleko cuje, los jos dalje!!!
ko je poceo rat ?????? ti si poceo rat. ti si poceo rat... sve nevino , to treba odmah pustit... ma jasta.