Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeremy i Jebim su carevi!
Evo vidite dragi moji sugradzani Sarajlije. Sta mi rade u Hagu, sude me a ne znaju ni zasta me sude. Ne mogu oni pobijediti moju Bosansku pamet! Kamo sreche da sam je vise koristio za dobrobit svih naroda bivshe Jugoslavije.Pretio sam i Beogradzanima a tukao sam se i sa taksistima s\'beogradskih ulica.Vadio sam pishtolj u studiju. Sada je doshao momenat da vam se svima ispovedim! Mene su kao mladzeg zlostavili dva tipa,jedan je bio Hrvat a drugi muja,pa sada mrzim sve redom...
Pa ljudi dokle vise? Ni prepisat ne znate! Od kada to mi u BiH pricamo ekavicu? \"Tužilac Darryl Mundis je tada ocijenio da Sudsko veće nije štitilo integritet svjedoka\"
ti si paksu
Na koju Miru, pakshu?
ostavime vise na miru bolesnik
Jeremy, shupchino!