Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sve to svega par dana nakon sto su ankete pokazale da bi lagano dobio izbore. Slucajnost? Ne bih rekao.
Niko nikad nije lagano dobio izbore u Americi, pomiješao si neke stvari sa Rusijom.
prvo ga probali preko BLM kojeg je organizirala CIA da izgubi prosle izbore i izgubio ih je vrlo tijesno i vjerovatno namjesteno, sad su dodali gas pa ga probavaju srusiti nekim “silovanjima” iza 90-ih godina proslog stoljeca. A nikako da pokrenu postupke za obitelj Biden koja se u Ukrajini bavila elitnim kriminalom putem plina a u Americi su se bavili pedofilijom… doci ce vrijemee Huntere i Josephe samo polako… krepat ce tr
hej seronjo zašto ne idu na sud nego ako imaju dokaze protiv bidena. Teksas i Florida su oslobodili Trampa, a Kolorado ga je osudio. Možete pričati o pedofiliji, dok su reublikanci bukvalno pedofili.
Za sve bi bilo najbolje da dodje neko treci na mjesto predsjednika. Sve sto je 70+ treba poslati u penziju
Hajde jos nađite nešto Genocide Joe-u, pa možda i bude neke nade na sljedećim izborima.
TRUMPE BOŠNJAČE!
Colorado?! Samo 9 Elektora manje…. 🤔
Bosanci podrzavaju Bajdena a on ovamo satire muslimane po svetu. Bas ste čudni
gooUser1650663004, muslimani stiru sami sebe! Arapima je samo bitno da imaju sto vise love od nafte, a za ostale ih zaboli...
Biden je vostana figura i gadan mi na mnogo nacina ali Trump... pa zar Amerika bas nema ponuditi nijednog boljeg kandidata od ove dvojice?
sve su to zidovska posla
Bidenova bagra je pocela rat u Ukrajini i Palestini u samo 3 godine mandata…
bravo !!
da i Tramp je pozvao generala Soleimanija u svoju kuću i večerao sa njim, a takođe je priznao Jerusalim glavnog grada u Palestini i rekao je da će učestvovati na palestinskom mitingu za slobodu. Je li tako?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Apsolutno nepodoban lik za bilo koje funkcije koja zahtjeva malo dostojanstva ili duše
Amerika nikad nece na svom tlu ratovati....ne brinite za USA, nama je bitna BIH. Sta i kako i dokle idemo.
Ovaj rudonja je napravio pometnju najvecu u svjetu! Probudio je nacizam, rasizam, zionizam i fasizam...
... a Putin, 'borac' protiv Fasizma ga podrzava
Dodika trese struja,treba ga odvojiti...
Izgleda da Americi slijedi gradjanski rat
Pa hvala bogu. To sam oricao ljudima objasnjavao da Amerika velikim koracima ide u gradjanski rat i vec se sprema jer gradjani Colorada npr pitaju se sta ce kompozicije vozova pune tenkova, oklopnjaka, naoruzanih vozila koje dovize i rasporedjuju okolo. Svi snimaju i pitaju se da li se vodi neki rat da oni ne znaju. Imas mnogo tih objava,. Amerika ce sigurno imati neke sukobe ko zna kolikih razmjera, spremaju se bogatasi mnogo je desavanja
SAD su propale kada ovog kriminalca uopste ne mogu procesuirati a kamoli zatvoriti, jos ce im biti i predsjednik jos jednom. Gledamo sumrak njhovog pravosudnog sistema i vladavine prava.
A sa Budenom su bas prosperirali