Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispravno, ako meni u sud ne daju uci u bermudama sto bi onda ovo bila diskriminacija?
ja sma jednom uspio uci u sud ako mi vjerujes hahahaha
Tvrde da je diskriminacija jer im je nošenje nikaba navodno vjerska obaveza. Što naravno nije istina ali vehabije imaju de facto svoju vjeru pa u neku ruku dođu i u pravu. Uglavnom, nemaju se šta žaliti, Austrijanci su sasvim korektni. Marama može, prekrivanje lica ne.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ako im se ne sviđa zakon neka se vrate u pustinju, pa neka tamo pametuju.
PUN NAM JE QURAC VISE MUSLIMANA PO EUROPI,MRS U SAUDIJSKU ARABIJU DOSTA VAS JE BILO MAJKU VAM NEZAHVALNU COBANSKU
Ko bi onda vratio miliona ipo Bošnjaka?
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Svaka Evropska drzava treba da zabrani nosenje nikaba... Arapi godinama bjeze u demokratske drzave trazeci azil zbog kako sami navode diskriminacije ( zabrane obalcenja, umjetnosti,slobode izrazavnja....) kad dodju u demokratske drzave praktikuju sva ta s*anja od kojih su pobjegli. Ne razumjem ,ako ne zelite prihvatiti Evropski sistem ostanite u svojim vu*ojebinama i zivite srecno. Kad se dodje u drugu drzavu postuje se domacin i njihov nacin zivljenja i mora se prilagoditi,inace cus!
Potpuno ispravno.
vlaška posla i vlaški sudovi...
Ne sviđaju ti se austrijski zakoni, vratiš se odakle si i došao... Vrlo jednostavno, i Europljani moraju da poštuju propise u islamskim zemljama, tamo nema popuštanja nikakvog ni rasprave.
Uvijek je bilo, postuj zakon zemlje u kojoj zivis, prilagodi se zivotu, integriraj se u zajednicu.
Hitlerova otadzbina se vraca svojim korjenima i idejama svog najpoznatijeg sina.... Za one neobavjestene Hitler je bio Austrijac
@istinomprotivlazi Moja bila nekad citava al' sad je mazena i pazena. Bolje se zapitaj gdje se tvoja nindja sve naguzivala. A nevina,ha ha ha...
Ja bih volio da radim sa nekom koja nosi burku, ali takve obicno ne rade. Bilo bi interesantno saznati kako izgleda njihov odlazak kod zubara, kod oftalmologa, ginekologa. Znam jednu djevojku koja je istetovirana po licu i nosi hidzab :-) Bilo bi lijepo i pravedno da muslimani nosaju burke, a da muslimanke najzad "progledaju". Nije nimalo prijatno gledati nekog Arapa kako se seta u sorcu i sandalicama sa svojim nozurdama, a pored njega zamotana zena. Odmotajte zene, zamotajte muskarce!
To bi bilo super, zamotati muskarce pa nek vide kako je "lijepo" ispod onih "carsava" crne boje, jos kad sunce pripekne.
...napušiš se hašiša, a more i meri džejn, odvrneš štagod psihodelično, npr. rane pink floydove, prifatiš se ove zamumuljene, tetovirane... i, pravac -- nirvana (pravac: preko turske, saudijske arabije... zadnja pošta indija)!
samo da obavijestim sve srbe prvo se moram nasmijat hahahaahahahahah u Beogradu sve vise i vise arapa i turaka hahaahahahahahahah
U pitanju su poslovi, nista nenormalno, a Srbija i Turska su stotinama godina saradjivali. Arapi vidjeli da se moze investirati i zaraditi, i neka, bice dobro i srbijanskom narodu.
eno na saffu: Ajet iz Kur'ana koji ga je izliječio od raka (VIDEO) O brate, dođe mi da se ubijem... al mi vjera brani..
Slusaj,nemoj se "ubijati" svijet je praznovjeran vjeruje u svasta, od "urokljivih ociju", "sihira" (vradzbina), "zapisa, "egzorcizma" (istjerivanje djavola iz tijela osobe ) i sta da se kaze i na taj Ajet.!
Onim u tom satoru guze su razvaljene,to je javna tajna. A hevara citava za bradatog smrdavog muzica.
Ispravna odluka.... zabraniti kako komunicirati sa osobom kojoj je pokriveno lice....ako želis nikab sjedi u kuci i moli se bogu...
daBogda te arap handro
@carsijaner miran budi...i pristojno se ponašaj...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ko je mućko colu po Sahari?
Ovo treba zabranit skroz, u cijelom svijetu. Na 40 stepeni zena umotana u crno, samo oci vire...gdje to moze bit normalno?
Nenormalno, nenormalno i ja sam za zabranu, ako nista nek im dozvole bijelu boju da odbija sunceve zrake. Arapski muskarci se umotaju u bijelo, a jadne zene umaotaju u crno. Toga nema u religiji, to su njihovi sovinisticki pogledi na zene.
Fazon je u tome sto zene sa nikabom ne rade, tj. ne idu na posao jer im njihovi maloumni muzevi ne dopustaju da provire kroz prozor a kamoli da idu na posao i da ih neko GLEDA