Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a tek kad bi vidjeli nekog bosnju "muslimana" kako pece rakiju, kontali bi pravi atomsku bombu
hahaha, koji kraljevski komentar :D
@H8er kad bi FBI vidio kakav si glup komentar napisao zatvorili bi te u Gvantanamo jer si prijetnja za zdrav razum.
...i eto...komad posudja "pretis lonac" posta americki drzavni neprijatelj broj 1...zamjenivsi tako bivseg lidera Osamu bin Ladena...svi koji pozdravaju PRETIS LONAC bit ce izopceni i svi koji posjeduju "pretis lonac" bit ce privedeni pravdi... PRETIS LONAC TERRORIST - PRETIS LONAC OSUDA NA SMRT
Ma Amerikanci su fašistička nacija !!!
Lijepi strah hahahahahahahahahah
Hahahahaahahahaahah
Gdje god da je musliman u krscanskim zemljama za njih je terorista.LUDI OVI AMERIKANCI.Maltretiraju ljude nigdje veze.Kod njih neznaju za pretis i ukusna jela.Zato su vecina amerikanaca debeli puni problema.Nemaju sta da rade,pa ganjaju muslimane po americi.Fale im jos jevreji
Ko još kuha rižu u pretis-loncu?
Pa još koliko je u ovolikom loncu skuhao riže, za 30-50 ljudi ! Ali pošto je Arap i još u Americi to im dođe na isto, našla se braća i saveznici.
samo ti na pijaci kupuj PRETIS LONCE
Nije lako biti musliman u USA. Btw, znate li otkuda dolazi naziv Pretis? PRE duzeće, TI to , S arajevo, Nekada su se pretis lonci proizvodili u Vogošći, u istoimenoj tvornici.
Niđe veze. Ovaj svijet je tatalno prolupao. Ali, dobar je kakav će tek da bude.
hahahahaha....studentski zivot nije lahak
pa šta, da su u njegovoj domovini vidjeli nekog ne muslimana, taj bi se proveo 3 puta gore neg' ovaj
Kaže čovjek koji sigurno nikada nije zakoračio u muslimanski svijet. Grozan li je život kad te RTRS odgaja ili kakva slična medijska jazbina.
I ja bi mu poslao fbi, ko jos kuha nesto u pretisu osim sarme i graha :)