Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smece kao i brat mu
e nije ih jeda k...c. pravio ,nema sanse,kaka braca...
misli jeb da je jeben,ne zna jeb da bice jeban...
Ko god da pobeidi pobedjuju Ameri.Ko nekada kad su ratovali Irak i Iran...
Bush=psihopata
vow, pametna i hrabra ta 19-godišnja studentica.
Po naslovu bi se reklo da ona misli da je Bush izmislio ISIS, a zapravo samo smatra da je greskama u vodjenju politike doslo do formiranja ISIS-a!
Amerika je najgenijalnija zemlja na svijetu. I najpodlija. Najlakše je napraviti religijski virus, da profitiraju iz rata. I sad kao, oni su supermeni koji sprječavaju ratove (koje su sami stvorili) i naprave ljude takvim budalama, da od straha ni oni više se ne pitaju ko je u pravu a ko ne. Samo čuvaj svoju guzicu.
Koji je tacno razlog invazije na Irak? Ni oni to ne znaju.
Nafta, jarane... nafta. glavni razlog i uzrok svih ratova na bliskom istoku kad su ameri upitanju
Sve to stoji al to oni nikad nece priznati. Mene interesuje zvanican razlog. Oruzje masovnog unistenja koje nikad nisu pronasli.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)