Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to OK sto si rekao, ali nismo mi krivi kao narod, vec politicari. Zapravo i jesmo krivi, jer mi smo ih birali i necemo da izadjemo na ulice !!
Pa šta ako je banka naplatila proviziju, to je bankarski posao, a BANKA JE STRANA, ne znam kakve mi svi veze imamo i što bi se raspadali ako službenica u banci radi svoj posao. Ti računaj koliko bi ti trebalo da preneseš svoju pomoć direktno Japancima pa ćeš shvatiti koliko mi u stvari malo dajemo. Ako ti je to još uvijek na srcu znači da još nisi halalio te pare. Baš bi bilo lijepo čuti da je neka banka otvorila humanitarni račun bez provizije, ali znamo ko drži banke.
Novinari, de ba malo, stvarno ... Koje su ovo gluposti? \"Japancima naređeno da ne piju vodu\". Stvarno? Ovo se odnosi samo na regiju oko nuklearke, a ne na citav Japan.
Jutros sam u wolksbank placao racune i vidio letak za pomoc narodu Japana, uplatio sam odredjen iznos i onda mi je banka na to sve uredno naplatila 1KM provizije... Koji smo mi bijednici a taj isti Japan je najveci poslijeratni donator u BIH. Jedini koji su direktno ulagali novac u drzavu a ne u tudje djepove i vjerske objekte. Gadi mi se sve... I nek se raspadnemo kao drzava kada smo ovakvi neljudi.
Slike iz šire zone Černobila i Japana odlično opisuju kakva će biti budućnost čovječanstva: POVEĆAVAT ĆE SE BROJ TERITORIJA NA PLANETI GDJE ŽIVOT LJUDI ŽIVOTINJA I BILJKI DUGO GODINA NEĆE BITI MOGUĆ. Čovjekova pohlepa za energijom i novcem je nešto što nije moguće zaustaviti,jer tu pohlepu štite praktično svi oblici vlasti u svijetu. Jer mi živimo u vremenu najopasnijeg idolopoklonstva ( najopasniji Idol svih vremena je PUTNIČKI AUTOMOBIL ).
da će kada ova kriza u japanu da se sanira,jadni japanci,,japan je izuzetno organizovana zemlja,i izuzetno radišan narod,riješit će se oni ovih nedaća što su in snašle,ako ništa mislimo na njih i držimo in fige..
Ona nije radioaktivna, ona je malo radioaktivna
Jadan narod :(! Zatvorite komentare na ovo temu!!!!!