Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto nisu u saudiju otisli kao izbjeglice??
Mislio sam potprpati ih u peći,ali bili bi dobri i kao meso,potrošna roba.Dati im puške i hajmo na arape,pa svejedno što će biti sa njima ionako su rođeni da budu sluge .
Pobacati u more i neka pocrka stoka! Koji će *** u EU pa i ove strasnce će poizbacivati..Nahrani cuke pa da mogu ujedati,e da je Veliki Adolf živ on bi to lijepo znao.
Naravno sve bi regrutovao u vojsku..! Adolfu muslimani nisu predstavljali problem..pogotov bi mu se svidjeli teroristi..!
Što ih Saudijska Arabija i Katar sve ne prime? Oni su glavni u pomoći opoziciji koliko je meni poznato.
sad ce zabari po kratkom postupku vratiti odakle su i dosli.