Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Kada im se kaže: “Ne remetite red na Zemlji!” – odgovaraju: “Mi samo red uspostavljamo!”  Svašta! Uistinu, oni nered siju, ali to ne osjećaju.” 
Slobodno vi plovite niko vam ne brani
Neznam da li ste vidjeli ali nedavno su nasi Gas jedno 30km od obale Gaze koje po medjuarodnom pravu pripada Gazi i mislim odnosno logicno je zakljuciti da je to isto za Americkog plana preko Izraela da zauzmu Gazu, oni "Ameri" ce reci "Gaze ce ostati dio Palestine" nakon rata ali onda slusajte sta kaze Netenjahu kaze "sigurnost" ce obezbjedjivati Izrael nakon rata, ko onda moze garantovati da nece vaditi Gas 30 km od obale isto?
a da odbrani te pravo na život palestinaca, bez torture i oduzimanja zemlje, nasilnog raseljavanja i naseljavanja možda odmah umutite 10tak država???
Vi nemate nista s Crvenim morem. Nije Ocean.
Samo pare, pare, a ljudski zivoti nista ne vrijede! Smetaju im Huti koji nikoga nisu ubili a Izrael koji je samo 20000 djece pobio, mimo ostalog naroda im ne smeta
Kakav mi je ovo necovjek ostavio dislajk. Kakav sve ljuski otpad planetom hoda, nevjerovatno