Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@californiaca... bas legalizovana (za svakoga) il samo u medicinske svrhe (preko recepta)?
Nije samo u SAD nego u cijelom svijetu.... više ima onih koji puše marihuanu nego onih koji ne puše...sta je tu čudno....maruhuana je stara koliko i čovječanstvo i cijelo vrijeme je bila uvjek tu da nas makar na trenutak učini sretnim, nasmijanim i vise slobodnijim....a vidi ti sada ove demonkratije koja pravi najunosniji biznis na osnovu svih nas koji konzumiramo i na sav glas propagiraju kako to nije dobro....no no
Taman da sam na LSDeu nema šanse da zamislim Tihića, Mujezinovića i ine mi predvodnike u domovini sa jointom u rukama,vela havle vela quvetile. Mada sam siguran da bi bistrije glave donosili odluke.
ovde u Kaliforniji legalizovana :) banana kush :) mmmm hajd uzdravlje
znaju ljudi sta valja, legalize it :))))))))