Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a niko ne razmislja o tome zasto su stanovnici grenlanda pristali na siru autonomiju i \'diobu prihoda od mogućih naftnih rezervi ispod obale glečerskog ostrva\', sto nisu samostalni i nemaju pravo raspolagati vlastitim resursima???
@hrvatu nismo se mi odvojili od jugoslavije nego se ona raspala..kako smo se mogli odvojiti kad smo tek 1,marta imali referendum sta i kako dalje jer su SLO, HR i Makedonija vec bile medjunarodno priznate...Jel tad bio Jugolavije, sta ju je cinilo i po kojoj osnovi..ne seruckaj, mi smo bili dovedeni pred svrsen cin! nek se Srbi odvoje po istom principu kad neke tri druge regije, oblasti to prvo urade!
jebote led,pa vi se bunite što se srbi žele odcijepiti,a niste se bunili kad ste se vi odcijepili od jugoslavije.dvostruki kriterij
Zalosno je da se u doba ekonomskih kriza, prirodnih katastrofa planetarnog razmjera, gladi, bolesti itd. jos uvijek sirom svijeta nadju ljudi kojima su najbitniji komadi zemlje... Pogledajte nas Zelenolandjani, sad su dobili sta su htjeli, pa vidimo kako narod zivi.
cudi me kako su danci uspijeli da uzmu grenland pored halapljivih engleza
Ovaj Hans Enoksen je ustvari njihov Milorad Dodik, napravio je zgradu vlade u obliku dzinovskog igla od para poreznih obveznika, istrebljuje polarne medvjede i upleten je u nelegalnu privatizaciju naftne rafinerije grenlanda...