Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadno ili neJadno,pitao bih te ja da živiš u Gazi,pa da ti i jedan dan znači vrijedno Slavlja i veselja... Prokleti .i. Izrael .i. puuu
Bošnjak sam,ali ovo je jadno...pa čemu radujete,odgodi do novih napada,izolaciji do novog masakra..i vatromet...eeee..i ne čudi da su vas uzeli i uzimaju ultom.
a ti? čime? majmune
Klin se klinom jevreji plinom :D
ocigledno si ili premlad ili nisi bio ovdje za vrijeme rata
ako nista nek malo prodisu,nek se organizuju,neka osposobe bolnice i ranjene dignu na noge,nek smjeste izbjegle i one bez domova pa onda mogu sami poceti tj.nastaviti a ko vjeruje da je ovo primirje dugog vijeka vara se debelo jer svi znamo ko i zasto ratuje i koliko dugo,tako da od ovog nista nema
Nadati se je da će Izrael i njegovi zaštitnici već jednom shvatiti da je izraelski terorizam i okupatorska politika prema njegovim komšijama Palestincima (ali i još nekima) direktno uperen protiv samog Izraela.
@Elmir, pametniji je moj krmak Avdo od tebe!
..idi ga baci prije toga,poslije ćeš moći samo usranih gaća hodati,a i to je pitanje.
Da, da, onda ide temeljita rekonstrukcija....:))
Ako BOG Da ,Hereceg,jedva čekamo...rekonstrukcija prava tek onda slijedi...
Ovo je ništa kakav će vatromet biti u Bosni iduće godine kad propadnu pregovori o rekonstrukciji Federacije.
E blago tebi ako ti je ovo najljepše jutro u tvom životu..
Haj ti to objasni današnjoj omladini...teško brate,teško.
..dokaz da sa budalama ne treba ulaziti u rapravu...i naznači nik. ajd vozdra.
Nikad mi ljepse jutro nije pocelo! Hvala ti Boze!
Herbiga rođem si u ratu, i danas je tebi dobro u ovakvoj Bosni jer nikad nisi dožvio bolje, koje smo mi stariji ne tako davno imali i znamo šta je to bolje i kako izgleda. Neko ko se rodi u ropstvu i tamo odrasta njemu je dobro čak i ako samo jednom dnevno jede splačine, i ako ga ne tuku. Jer nije vidio bolje, nije nikada bolje doživio i nema predstave kako to \'bolje\' u stvarnosti izgleda.