Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raspade se EU kao Mirzino Jato :-D
@Jasmin28 - glupane, ne lupetaj .. Englezi nemaju EURO, prema tome oni Grcima nisu ni jedan € dali kao drzava.. druga je prica za banke ali Grke su spasili, po redi i velicini ekonomije, Svabe, Francuzi i Talijani.
da Bosnjo nazove Grke cigane i smradovi je stvarno smjesno - da si ti ikad bio u Grckoj sam mi toga bio svjestan
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Skotska i Sjeverna Irska ce ostati u EU. Parlamenti jasno potvrdili. Slobodno vi van EU. Niste vi navikli raditi i parirati svapskoj inzinjeriji. Sve firme i proizvodne pogone ste u offshore poslali u Commonwealth, misleci da ce bivse kolonije raditi za vas, a vi da sjedite u Londonu po bankama, proizvodite i izvozite lijekove i ljuljate damu u krilu. Ne ide to tako. Samo vi iz EU, pa kad vam Merkel udari carine, onda cete vidjeti sta je bila EU za vas.
Bili su i ostali američki cinkeri stavljeni na EU i uglavnom izazivači svih tenzija u svjetskoj politici gdje su se na svoj specifičan načn kurvanjski ponašali. Pa tako i prema nama u BiH. Mislim da će EU odahnuti njihovim izlaskom.
Mi tamam u europu, ona se raspade. E jest nam ovaj bakir nafakali...
Na zalost 48% britanaca. Zalosno. Umjesto da gradimo jedna planeta, jedna rasa..ljudska, jedan cilj...napredak bez ratova mrznje bolesti...britanija okrenu ledja.
Taman kad Mi trebamo uci u EU,.ona se raspada,..ej je....
pokazali demokratskim putem koliki su nacionalisti.
Vodi ove ljude Nigele izvan NATO-a, Ujedinjenih nacija, Svjetske banke, svih organizacija, vodi ih u nezavisnost Velike Britanije i totalnu izolaciju, budi histerican, nadhanut i inspirisan, pa ces za 5 godina moliti da se vratis u bilo sta, jer ce ti trziste postati mikro lokalitet. Vi desnicari nemate druga posla nego se baviti dezintegracijom svega, aferim, bas me interesuje dokle cete dobaciti tako euforicni.
masoni ovo ono
haj i nesto pametno od engleza, ali mislim da ce ih hrvati blokirati...
jel ovo znaci da cemo mi jos uvijek pokusavati ispunjavati uvjete za clanstvo u eu?
Rokaj..!
he he baaaš mi je godraaa
možda nas sad i prime u EU po hitnom postupku...........
Izbjeglice, birokratija, diktiranje iz Brisela, Merkelova otvaranje granica, sve je to dovelo do ovoga. Britanija kao iperijalisticka zemlja i nacija ne zeli da joj neko naredju i da je iznad iste. EU je gotova prica, raspad sistema. Samo jos mi i istocne zemlje ( citaj bijeda ) hoce EU. Ostali da mogu svi bi uradili isto ko UK. Francuska i Holandija vec se okurazile, traze referendume. So long EU.
Onaj tko je dopustio sadašnji imigracijski kaos i divljanje islamističkog terora po europskim prostorima, taj je i odgovoran za izlazak VB iz EU. Ali vrlo vjerovatno VB neće biti izuzetak. Biti će u ovoj Europi, ne samo EU, još svašta. Vjerovatno i novih izlazaka, odvajanja, stvaranja novih država, novih republika... Valja se pripremite sa svakojake scenarije...
Stvarno dok citam taj tvoj komentar, tacno osjecam kako me vilica zaboli kad pokusam izgovarati te forsirane kroatizme (imigracijski kaos, islamistickog, europskim, svakojake) hahah... Ali svaka cast na upornosti, vidi se da volis svoj hrvatski jezik, bas kao sto i ja volim svoj bosanski. Zato i vama Hrvatima bude tesko izgovarati neke nase rijeci, razumljivo.
@_Hodi_ Od novijih hrvatskih riječi forsiram samo Europa umjesto nekadašnje riječi Evropa. A sve ostale riječi mi spontano dolaze same od sebe, bez ikakvog namjernog forsiranja istih. Vjerovatno je tomu razlog što sam u ex.Yu, izbjegavao srbizme, a potencirao kroatizme. Pa sada tebi kao govorniku bosanskog jezika, koji je najvećim djelom srpska varijanta nekadašnjeg S-H, izgleda da ja nešto forsiram. Naprotiv, vi forsirate srbizme, npr. vaspitanje, čas... koje se do 90-ih nisu koristile u BiH.
Obicnom covjeku ovo nista ne znaci, jer ce njemu biti u bilo kojem slucaju sve gore i gore.
@Svercer da, sta ti mislis