Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je donio rat? Pa fino Amerikanci su sebi osigurali Naftu Licium Zlata Srebra Kobalta Mangana Opiuma ............
Afganistan nema naftu !!!
@PouzdaniDrugar Pa tamo je NAfTO. NATO ne može biti agresor. Samo čudan je sjeverni Atlantik oko te sirotinje. Šta ti je kada si na nezgodnom mjestu...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kada ste neobrazovani i glupi pa vas je lako zavaditi
@gooUser1561564352 neka smo mi pametni, nas niko ne moze zavaditi.
Isto što i za Jugoslaviju 1999. godine. Svi veliki gradovi bivše Juge bi trebali dobiti ulicu Milice Rakić. Najmlađe žrtve bombardovanja 1999. godine.
A sta je nama donio ??
Ah, Assad je ubio trostruko više civila u Siriji u zadnjih 9 godina. Ali tamo baš ne možemo okriviti NATO, pa ćemo radije šutiti.
donio je jeftin heroin, sto je i bio cilj
Koga je to briga za civile.
Od intervencije SSSR-a(1979.), pa do danas vjerovatno niko i ne zna tačan broj poginulih! Zemlja u stanju rata 40 godina, užas!
Citam komentare....zar su bas uvijek amerikanci krivi i zar uvijek moramo braniti kozojebe? A istovremeno, ne podrzavamo ove nase sto bivaju deportovani iz Sirije.
@MaxDigital07x nema avganistancima pomoci.. dok se ne odvoji vjera od države nece in biti puno bolje.. USA koristi avgane zaradi nekih svojih geopolitickih ciljeva.. držiš probleme i porencialnu opasnost na granici da kinom i rusijom..
Isto sto i rat u BiH. Nista dobro...
BIh scenarij , Babini ,zapadna bosna ,pa migrantska enklava (USk) , Srpsko ruski dio iz 2-3 dijela ,Herceg Bosna i 2-3 Hrvatske enklave i trokutistan sa 2-3 enklave te 2-3 enklave islamske drzave nastale uz pomoc migranata ,rat svako protiv svakog ,najzesci sukob izmedu islamske drzave i njenih paramilicija i snaga Arbih ,ako mislite da je ovo SF varate se ,ovo je izgledan scenarij za BIH ,jer sve glavne velesile to zele
"vise od100. 000 civila poginulo ili ranjeno" pa jesu li ranjeni ili su poginuli?nije isto ranjen i mrtav