Nije sve bogatstvo u nafti
0
Šta će biti sa arheološkim blagom Libije
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Impaerijaliste ne zanimaju kamenje i rusevine. Jedina \"historijska nalazista\" koja njih zanimaju su nafta i voda ispod Libije. Ostalo zaboravite..
@@Doc Malo se obarzuj i procitaj nesto vise osim avaza. Ispod pustinjskog dijela Libije se nalaze najveca nalazista \"fosilne vode\" u Africi. Postoji cjevovodni projekat od 22 milijarde € koji je tu pustinju trebao pretvoriti ozeleniti i pretvoriti u agrarno zemljiste. Prije nego lupetas sa komenatrima neobrazovani i..m.b.e.c..ilu malo GOOGLE koristi ako vec nisi uspio zavrsiti 4 osnovne ;)
Oni su vec spremni i vec imaju planove kako i sta dalje. Da Bog da vas pustinja progutala
To ce ameri odvuci sebi u ameriku, ciglu po ciglu, kamen po kamen
IMA LI KO DA ODAMO PODRSHKU OVOM VELIKANU?! GADAFIJA U SARAJEVU?
@Doc Svaka cast na komentarima...!!! Potpisujem...!!!
kao i do sada, sve sto je pokretno, izvozi se u francusku i UK a ponesto i u Njemacku, Belgijui druge fasisticke zemlje :)
ma naprav\'će inglezi,gali i berluskoni starije i ljepše....
ZAPALIĆU GA !
A u medzuvremenu u Africi... http://zimbabweonlinepress.com/index.php?news=3750
S kojim pravom medij kao sarajevo-x, koji godinama propagira najveću ublehu i uništavača kulturnog blaga BiH Obmanagića ima ikakvo pravo da priča bilo šta o stvarnom arheološkom naslijeđu. Nijedne više!
I voda? :D hahhahahaa, nahrani kokoske bolje ti je, razmisljanje ti ne ide :). Znam da ce ti mozak eksplodirati ali vec postoje masine za desolizaciju vode :)