Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel i pilot bio Ukrainac ?
Sad ce ubaciti u avion koga žele!!!
Nego kako nego avionom, na konjima su ih trebali poslati? To je samo kod nas avion pojam, znaš li ti koje su udaljenosti u Rusiji? Ičim drugim bi išli 3 dana. A mi odma zamišljamo Lufthansa, prva klasa, pa normalno da ih nisu tako vozili već nekom vojnom kantom koja služi u te svrhe.
Vidjeli smo vec, na primjeru onih pobijenih zarobljenika u skladistu, da ruski fasisti nigdje daleko ne voze zarobljenike, prema tome ne izmisljaj...
Nakon što je ukrajinska strana objavila da su oni srušili zrakoplov i podkrijepili to dokazima, rusi sad govore da je u zrakoplovu bilo 65 ukrajinskih zarobljenih vojnika. Ukrajinski stožer je objavio da su protuzračnom raketom srušili zrakoplov koji je na bojišnicu dovozio rakete za sustav S-300, iste one kojim ruski teroristi posljednjih dana siju smrt po Harkovu. Svih 63 članova posade i putnika je likvidirano.
Slucajno 100%
da pogodim: i pilot je bio ukrajinac?
Kakav naslov... znači moguće je da je bilo i 'par' zatvorenika a da su većinom poginuli Rusi.
hahahahaha,ovi rusi fakat misle mi svi budale
Pobijes zatvorenike prethodno i u avionu koji se srusio ili oboren izjavis da su u njemu bili zarobljenici.Ooo rusii...
Klasika prljavog rata.
Samo budale mogu povjerovati da se zatvorenici u kokuznoj Rusiji transportuju avionima.Ovo bilo baš ono dečije, ne gađajte nam više avione, vozamo zarobljenike.
BESPILOTNI AVION, VAZNO JE ZA NAGLASITI 😂
Bas je smijesno , sto su poginula 32 covjeka koja su zarobljena u svojoj zemlji Stidi se
racunaj da 65 rusa ostaje zarobljeno u Ukrajini umjesto razmjene.
Vozio bez pilota
Skupis na jedno mjesto i bum.. kao slucajni genocid
koji glup rat nametnut od velesile da oslabi EU
"Srusio" se...
Ukrajinski zarobljenici se vozaju avionom..nadam se ne prvom klasom. Ovo je malo naivno i za naivne