Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HRDJA CINI SVOJE
ta hrdja je razlog zasto ameri ne haraju sibirom za resursima ko po arapskom svijetu
zasto zlogumdzija i prdoncic nisu cestitali dan ARBiH?? Jeli oni ARBiH ne dozivljavaju svojom??? A, mozda kad bude dan genocidne vrs onda ce cestitati.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Neko mu je slomio krila.
zasto zlogumdzija i prdoncic nisu cestitali dan ARBiH?? Jeli oni ARBiH ne dozivljavaju svojom??? A, mozda kad bude dan genocidne vrs onda ce cestitati.
Bora Čorba?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
i oni hoce nesto da ratuju...
Najopasniji posao na svijetu-biti ruski pilot.Aparati su stari i neodržavani.Ako je dvosjed u pitanju,onda se oba katapulta moraju aktivirati u isto vrijeme (ako je sistem ispravan),a ako nije onda zvaničnici kažu "...da se jedan pilot katapultirao, a drugi nije stigao da to uradi na vrijeme." Ruska beda.
tako vam i treba. samo bi silom nešto.
To je tá silna ruska armija!!! Sami padaju s neba :-))
Nemas ti pojma sinko rusija i njena hrda jebla te rusija.
Tačno da je ruski, ali u vlasništvu ukraine.
Area 51
samo da rataaa ta tataaa taaa ne bude e eeeeee reemix biic
šta ovi ruski aviončići sami padaju, nisu ih obnovili još od ww2, mozete tek zamislit kako ce izgledat kad ih ukrainci pocnu da ruše... e moji rusi kvarljiva ste vi roba
Avion neki dan na remontu bio, nije bilo orginalnog karburatora pa mu Sergej prepakovo onog sa Lade Nive ...
Ja sam cuo da mu je otisao fujcung zato sto ga nisu dobro gedorom pritegnuli...
Jeli grohnuo jeste, e neka je... nazdravlje pa jos stotinu ovakvih :)
Zahrdjala roba ?
MASALA
Dobar prilog njemačkog ARD-a (koga zanima) https://www.youtube.com/watch?v=JMnSuddMDLc
Otvori temu na forumu, pa koga zanima pogledat ce, nemoj spamati na nevezanim temama...
Nisu Turci toliko pametni da prevedu Nemce i NATO zedne preko vode!!!! Koliko su borbeni Turci samo ova informacija 80-tih godina nisu imali MUDA da se obracunaju sa Bugarskom i ako su Bugari proterali iz Bugarske 2miliona Turaka!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Možda mu je nestalo goriva.