Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pasulj oprosti koji su ti Bosnjaci, ne pratim stanje u Jugoslaviji od 91. De me prosvjetli hah
\"\"\"Đelić je, u znak zahvalnosti za pomoć koju je pružio Srbiji na putu vizne liberalizacije Barrotu poklonio ikonu svetog Nikole\"\"\" sveti nikola,hehehe sto li su ovi nacisti srbi veliki vjernici i integristi,cak i u Parizu djele svete nikole:-) samo sto je njihov sveti nikola pun krvi-bolje ga nazvat\"krvolocni nikola\".
Nesto braca srbi ne pominju Nas u PC , prodase Nas turcima za popissanu vizu
Bosnjaci u Sandzaku treba da ucine sve sto je u njihovoj mogucnosti da Srbija nikad ne u udje u EU. Dosta smo se zajebbavali.
a nama će po barou ,biltu,solani renu i ostalim europederima trebati 50-70 godina.
Kad cemo mi?
Prije cemo Srba u EU.