Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@dajk Kad si zadnji put primio DAJAK u du.pe ? (drzavljani Svedske, a ne Svajcarske, i svi su porijeklom arapi)
inače baš mi je drago što ih bombaše.sami su si krivi pa su nam naselili milijune smrdotina crnih u europu radi \"čovjekoljublja\" i ostalih socijalističkih sranja.sad se jebite socijalističke budaletine.
micek,ti očigledno nisi imao prilike fasovat plastične lisice.da jesi ne bi se sigurno cerečio.da ti pojasnim,plastične lisice ti je jedno 3 milimetra debela plastična sajla nazubljena sa jedne strane i ide ko udica samo na jednu stranu a na drugu samo ako si misliš oderat jedno centimetar mesa
Dobro sve... ali plasticne lisice? hahah
Da nema nasih sa svicarskim pasosoma medju ovima?
Opet Policija \'u posljednji čas\' reagirala i sprječila \'napad\', za koji su \'znali da se sprema\'? Fuj, bagro euro-nacistička!