Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Policija u Londonu uklonila antikapitalistički kamp Pred katedralom se nalazilo gotovo 200 šatora u okviru pokreta \"Occupy Wall Street\" započetog u SAD-u protiv pohlepe bankara i financijaša. Nakon što su šatori rastavljeni u studenom u New Yorku, londonski su predstavljali uporište \"ogorčenih\" Policija i sudski izvršitelji uklonili su u utorak ujutro ispred katedrale u središtu Londona šatorsko naselje koje su prosvjednici protiv kapitalizma postavili još početkom listopada, rekao je dužnosnik grada Londona. Rastavljanje šatora prošlo je u miroljubivom ozračju.Pred katedralom se nalazilo gotovo 200 šatora u okviru pokreta Occupy Wall Street.
WAZZUB ONLINE ZARADA, NE PROPUSTITE PRILIKU ZA LAGANU ZARADU, VIŠE NA OVOM LINKU: http://adf.ly/5qo6c
nisu to anonimusi,to su suvremeni borci za slobodu. u ovoj diktaturi apsurda gdje ni jedna vrijednost se ne priznaje ovi ljudi su lučonoše slobode.to su novi čegevare,robespjeri,gandiji,arafati,bušići. mi ih srećemo svaki dan.mi znamo da su to što jesu zbog nas koi nismo ono što bi trebali biti.no i naš je kuraž svakog dana sve veći.sad smo na nivou gde znamo da ih nećemo prodati.a kasnije,kasnije možda uspijemo se popeti na veći nivo.prići bliže njima. nek je se zakotrljalo.
neee! anonymous samo brani, nista drugoo, i podrzavam ih ! ^^
kako ce se tek sada zakuhati !!