Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a kad zidovi idu ciniti genocid, onda im ih niko ne hapsi. kao onaj mazlum iz BiH sto se bori za Izrael. kako njega niko ne hapsi.
Tisucu? Haj ne rise par stotina tisuca minimum, koja si ti stoka otac te yebo
@bihprvak: i ova stoka je ista, otisli u siriju da ratuju protiv muslimana, a niko u gazu @ejman ma jarane zbog stanja u glavi je mazlum. nema tu pameti.
pokupiti na hrpu sve fanatike zeljne rata, dati im oruzje i neka se rokaju dok se ne istrijebe.
commie...nema jos uvijek slobodnih kreveta u ludari? dok te ne zovnu i trajno smjeste, pojacaj dozu tog sta uzimas...
Samo dzihad muslimana spasava ! Smrt anglocionistima!
Jedva čekam da ovi iz Republike Šumske dobiju intnternet pa da naprave neki svoj forum pa da mogu da komentarišu a ne ovako dolaze na komšijske forume.
Ovi na klix-u ne mogu da stignu da poročitaju koliko komentara ostave ovi TURSKI OTPACI iz RŠ-a
Mosnje boli vas racku sad znate da ste u necemu prvi :))) Sad se mozete pohvaliti da ste PRVI slali kontigente mladih Mosnjakinja .... Arapi vam zavide Moosnje :))))
Al si ti druže tup ko BUDAK.
Eto kad pripadnik "naroda" o kojem je napisano bar 70 000 viceva ( Mujo , Suljo , Haso i Fata ) kaze onda je to tako :)))))))))))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo da desnica u Evropi jaca pa da se ova islamisticka govna izbace iz Evrope nazad u vukojebine odakle su i dosli . Neka zive svoj Gaza Dream
Hmmm pogledaj snimak Njemačke i Velike Britanije šta njihove televizije prenose do 2025 Islam će zavladati Europom pa se ti zatupljeni zapitaj malo dali ti to možeš iskorijeniti.
Ti si moosnjak i automatski spadas u gluperde o kojima se pisu vicevi :))) Mediji i sluze da se kroz strah i propagandu digne moral i dobije podrska za planirano ;) :))) http://www.citizen-times.eu/wp-content/uploads/2011/02/pew-2011-global-muslim-population-abb06.png http://www.citizentimes.eu/2011/02/01/muslimische-bevoelkerungsentwicklung-1990-2030/ Evo citaj :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
KRSCANSKA PROPAGANDA - CUJ "SAVRSENO SU ORGANIZOVANI", PA KOLIKO JA VIDIM MUSLIMANI SIROM SVIJETA NE ZNAJU NI METKA NAPRAVITI, ETO I MI U BOSNI STO SMO IMALI PROIZVODNJE ORUZIJA SU AMERIKANCI POKLOPILI I KONTROLISU. KRSCANSTVO SMRDI NA DALEKO...
Buddhists living with Sikhs = No Problem Sikhs living with Hindus = No Problem Hindus living with Baha'is = No Problem Baha'is living with Christians = No Problem Christians living with Jews = No Problem Jews living with Buddhists = No Problem Buddhists living with Shintos = No Problem Shintos living with Atheists = No Problem Atheists living with Confucians = No Problem Confusians living with Hindus = No Problem Muslims living with Hindus = Problem Muslims living with Buddhists = Problem Muslims living with Christians = Problem Muslims living with Jews = Problem Muslims living with Sikhs = Problem Muslims living with Baha'is = Problem Muslims living with Shintos = Problem Muslims living with Atheists = Problem Muslims living with Muslims = BIG PROBLEM.
kud ih ne pustise.......idioti
Slazem se 100%
vode dzihad protiv muslimana iz Iraka i Sirije, a muslimane ubija Izrael svaki dan... komedija.
komedija sto cifuti iz istih tih zemalja idu u izrahel da ratujul..ko njih hapsi?
@Opa glupane ja govorim o tome da muslimani idu da ubijaju svoje, a ne protivnike muslimana na bliskom istoku. Jevreji idu da brane Izrael, a ne da ubijaju svoje. I na kraju krajeva ova djeca su uhapsena zbog toga sto i pojma nemaju sta rade i sto su im mozak isprali ekstremisti koji i mobiliziraju ovu djecu.
Kako glup naslov !! JEL VI ZNATE ŠTA JE DžIHAD ????
Prelistaj malo istoriju sopstvene religije, iznenadices se neznalico.
Zivio Islam! Allah je najveci!
Allah Akbar!
Bravo za policiju!
sbilješko, natakarim ti staru, ja pa Safet Sušić, pa Tomislav Piplica, pa Elvir Baljić... Ako ti se raspored ne sviša obrati se Savezu.
Ma natakarit ih obje i vrati kući.
Vrati konju glavu Mustafaaa, Mustafaaaaaaaa......
sbilješko i pravdo, natakarim vam staru, ja pa Safet Sušić, pa Tomislav Piplica, pa Elvir Baljić... Ako vam se raspored ne sviša obratite se Savezu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)