Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje bi im bilo da nahrane taj jadni somalijski narod..
Kako sad to? Pa ovi nasi kazu da nije ni postojo....
opet dodje danas 3 autobusa srba da traze azil ovdje u schweden ovi iz somalije su za njih gospoda, bar imaju lijepe zube a ne kao ovi srpski azilanti - zubi im ko raspored chaseva a ostalu higijenu i da ne spominjemo
Nije postojao Osama. Ne postoji Al Qaida, ne postoji Al-Shabab. Ne postoji ni Somalija. Sve su to izmislili truli zapadni mediji. Mi koji informacije crpimo iz crtanih filmova znamo bolje od trulog zapada koji ustvari ima novinare (koji isto ne postoje) u svim zemljama svijeta (koji isto ne postoji). Amerika laze ne bi li dosla do nafte (koja ne postoji).
ovo bas ne kontam... hoce da se osvete \"z.a.p.a.d.u\", a u.b.i.j.a.j.u svoj narod, svoje sugradjane, nevin narod.... a ima ih i koji ih podrzavaju :( kuda plovi ovaj brod? operite mozak na autopraonici od zlih misli i mrznje!!!
@hrvatski_mos... sto ti momak ne pogledas malo knjigu historije i pogledaj koliko su katolici ljudi pobili samo zato sto su odbili njihovu vjeru ili imali drugacije misljenje od crkve..
e ovo je lice islama.
ovo amer malo lazi da bi ih mogli napast, garant imaju neko rudno bogastvo
h@ Pa ima amerika preko 40 miliona beskucnika sto jedu hranu po kontejnerima... Al Kebab samo naprijed udri po teroristickoj mafiji ameriki
Bice Markala po Somaliji.