Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
strašna zatucanost i 20-godišnji rat, a imaju morsku plažu za sanjat, mogli bi biti jedna od glavnih turističkih atrakcija afrike, ali ne, gdje će islamisti gledati kako im se zapadni nevjernici šeću po plaži, velik je to haram, bolje da niko ne bude na njoj.
Vjerski zapuštena bagra! Mrzim ove glupe običaje u kojima je žena potlačena! Nek ga nije htjela staviti , hrabra je i odvažna ! Izgubila je život,ali bolje je i umrijeti nego nastaviti živjeti po istom . Militanti bolesni, crknite!
Zahvalite se ljudi nebesima sto ne zivite u ovakvim zatucanim zemljama. Ako se vec brani pravo zene da sama odlucuje hoce li nositi zar ili nece, zasto se ovakvo sta desava?
kakvim nebesima?pa poslje drugog svijetskog rata tito je masovno dovodio ucitelje iz srbije da obrazuju bosnjake koje su bili nepismeni jer za vrijeme osmanlija slabo se ko od njih skolovao ,pa je ta neobrazovanost ufatila i sljedece generacije. nije do nebesa,vec je do ljudi.
muslimane skupo kosta neobrazovanost.zato im se sve i ovo desava.vjerski su zatucani i zapusteni.zato dobijaju ovakve talibane koji ih terorisu
Sta je zar
зар не знаш :)))
@z1gaa, zar ili feredza...to je kad zene pokriju lice pa im se samo okice vide.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)