Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj savjet ljudima, ako imate mogućnosti, putujte po svijetu, kada se uvjerite iz prve ruke kakvi sve smradovi žive po Evropi porast će vam samopouzdanje i zavolit ćete naš narod.
Razlika između desničara i ljevice je u tome što te ljevica kao desničara toleriše, a desnica te strpa u logor. Kada završe s ljevicom dolaze po muslimane, gayeve, Rome... sve dok ne postignu arijevsku kakvoću rase.
Potpuno si u pravu....cista demagogija je o većoj vrijeme jednosti EU nad Balkanom...ali samo da je više pameti kod balkanaca,ne bi zapad mogao šikanirati i upravljati Balkanom stoljećima
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Još malo pa će rehabilitirati dučea, po uzoru na čiča-Dražu.
Italijani nisu nacionalisti, ali ima pojedinaca kao kod nas.
bolesnici
Izgleda doslo je vrijeme za smak svijeta...
Fašizam je i nastao u Italiji 30-i godina prošlog vijeka
I tako, nakon sretnih desetljeća fašizam je počeo polako da se vraća
Krenulo je fašizam se budi u Evropi
Vrijednosti*
Fašizam u rukavicama u srcu Evrope. obiće im se o glavu jednog dana,citavoj EU.
Koliko sam ja cuo, nema dokaza da su rimljani ikad to uradili. Ima poznata slika od slikara Jaques Louis David, ali to je jednostavno samo romantika
Italijanu su na kraju oba svjetska mijenjali stranu
Za jacanje desnicara najvise su krivi mlitavi ljevičari i njihovi besmisleni zakoni…prava maslačka
A kako ono vlast u Turskoj? Nije bilo genocida nad Jermenima i nikad nije bilo nikakvih zločina na Balkanu i u jugoistočnoj Evropi. Turska je, kao i svaka druga muslimanska zemlja svijeta, IZRAZITO desničarska i izrazito fašistička.
Profulo si šalter
Ja znam samo da dok sam čitao članak da u Italiji salutiraju, u Njemačkoj AfD i SDP hoće da ratuju, prijedlog članka je da je Turska poslala astronauta. Možda se malo kolo sreće okreće.
Desničari su najveće zlo čovječanstva! Oni su izvor svih podjela i ratova u svijetu! Treba ih iskorijeniti! To je tumor čovječanstva!
jedina gora stvar od desničara su ljevičari
Apsolutna istina...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ko ce sad zaustavit oduzimanje Istre i Dalmacije,a partizansko groblje stoji sruseno?
Fasisticka zemlja Italija,impresionirana srpskim fasistima.Tokom drugog svjetskog rata,nauruzavala i placala cetnike.U Foci 42’ kad su cetnici,napravili zlocin,tu su bili Italijani.U Aladja dzamiji drzali su konje i magarce.Prvi svjetski rat,takodje obimno pomagali srpska vojsku.Danas su najveci investitori u Srbiji i RS.Dovoljno je pogledati zgradu Unicredita u Banjaluci i fabrike u Srbiji.